江旻憓開始鬧記者了.....

658 回覆
283 Like 168 Dislike
片都無開po onl9
淨係識攞游水果單解決咗嘅問題黎以偏概全 屌人嘅同時仲衰撚過江旻憓
根本任何語境之下,喺香港做運動員都唔會幸福,生活壓力大到癲,追夢又有身邊唔同人俾所謂嘅社會壓力,逼你放棄,得幾多個可以好似佢咁私人課程學到大又唔使養家?
而屋企咁有錢嘅人,唔使喺香港做運動員都可以好幸福,甚至更幸福,因為唔使俾人逼佢哋做成績,冇成績就冇資源,呢啲事唔係淨係影響一個運動員自己,而係影響埋其他運動員成個整體
講得呢句嘢就預咗俾人抽稱,仲要夾硬屈人斷章取義根本打橫嚟講
屌你。好撚樣衰。唔撚開胃。
割禾青割得太快奧運都未完就已經退役仲返埋新工,顯得更加難睇
不過人哋志不在此啦
問佢網上負評,話頭先答咗,答咗喺邊同答咗咩
石仔斷晒腳,每次上陣只可以玩一輪,仲講緊希望玩到下屆奧運
就算佢頭尾講咩都好,香港運動員都唔係幸福呀
你呢句更加無力
無勇氣自殺 又無勇氣生存落去
https://lih.kg/150804

你件垃圾快撚啲死啦
幾時話要江改呀

我邊一隻字話要江改呀

乜都對號入座 你pr 就食得屎啦
未來突手
劍擊咪證明咗只有要資助拎牌其實唔難囉
有資助其實就有成績
無資助啲香港運動員焗住出去兼職甚至全職打份牛工
點幫你搶牌呀
無場地點訓練呀自資搬去外國訓練倒貼畀你港共好唔好

講嘥錢唔會有人嘥錢得過垃圾會掛?
我反而想知有冇其他運動既現役世界第一係選擇退役
打個比喻

男人同第一個女人一齊左好多年
最後修成正果,做左愛中完出

一星期後男人話分手
再一星期後男人已經同第二個女人一齊

依家男人話同佢好鍾意第一個女人
同第一個女人一齊好幸福
我唔係要個信呀嘛
我覺得喺香港做運動員好幸福,特別劍擊運動員,所以我都希望所有運動嘅運動員都咁幸福。

希望兩隻字你食咗定睇唔到?
上面成堆pr 早就講咗唔簡單 正常人都知唔合理啦
黃絲係咁架啦捉人字蝨當贏左19年革命比佢哋打下飛機囉
Whataboutism 黃絲就係咁
講到得香港係咁快撚啲移民啦窮撚黃絲
佢早幾個月先同教練講打到2026 喎
唔好再報佢好冇,有啲煩厭🙏🏻
30歲 運動員黎講 老了
造神咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞