[灑脫地尊重我的傷感] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
分左手既你地仲有冇搵佢?

隔左一年 佢搵我

定左週年紀念日果日做deadline
係果日比左封信佢 之後就再無搵佢啦
再搵佢佢只覺得我煩

總有時侯想起佢,我就忍唔住打比佢

留返少少尊嚴俾自己

真係好辛苦,佢明明已經離開左我
我仍然會夢見我地一齊生活緊

唔出奇既 我一開頭都會夢見
再耐多少少啦 信我
其實都無咩大不了 無左佢 你一樣都有朋友 有屋企人

自己做狗 佢都唔會返黎

就算你俾佢當狗咁撚都好 你地永遠都唔會可以變返好似以前咁
其實佢溝我之前唔係咁架
會秒覆 時不時又打俾我
溝到之後又玩失蹤
跟住我頂唔順佢hea我 我話係咪發展得太快要退反一步 佢話好
分開左頭一排都幾好既 都會成日覆又會傾電話又會晚晚facetime
但過左一排到我習慣曬佢既存在 佢又唔理我 唔覆我 已讀我 打俾佢又勁冷淡
我可以點?

熱情期已過

未得到手之前做咩都得 但拍左拖就會慢慢淡

其實都唔出奇 得到之後就唔會珍惜

成日覺得佢追自己果陣係最愛你既時候 拍左拖就慢慢淡
但自己就唔同 隨住時間慢慢再愛佢越黎越多 越黎越習慣佢既存在

係 未追到之前 成日都驚我走左去
但係追到之後 變左係我驚佢會走左去
可笑

無錯 一開始佢好驚我會走 講盡所有說話黎留住我 比信心我
到之後佢真係而不得我快啲走 唔好再比壓力佢 再煩住佢

佢心諗:唔好煩住我
始終又忍唔住喊
始終又忍唔住喊

喊到腫哂聽日點返工 唔好喊 買雞翼餐俾你
始終又忍唔住喊

娘親煎左雞翼 岩岩食左兩隻 未嘔返出黎
始終又忍唔住喊

人既關係最唔可信
始終又忍唔住喊

應該無應該好開心
始終又忍唔住喊

應該無應該好開心

始終又忍唔住喊

應該無應該好開心

佢地而家不知幾自在
係得我地咁蠢 仲留戀炸

人既關係最唔可信

驚同佢講佢淨係覺得我想搵返佢,但我又真心唔想佢咁蠢 雖然都唔係好關我事
始終又忍唔住喊

應該無應該好開心

佢地而家不知幾自在
係得我地咁蠢 仲留戀炸

圍爐BBQ

人既關係最唔可信

驚同佢講佢淨係覺得我想搵返佢,但我又真心唔想佢咁蠢 雖然都唔係好關我事

我地再無責任去顧慮甚麼
始終又忍唔住喊

唔好咁啦 為左佢真係唔值
始終又忍唔住喊

唉我都想快啲好起黎
但真係無胃口食野

熱情期已過

未得到手之前做咩都得 但拍左拖就會慢慢淡

其實都唔出奇 得到之後就唔會珍惜

成日覺得佢追自己果陣係最愛你既時候 拍左拖就慢慢淡
但自己就唔同 隨住時間慢慢再愛佢越黎越多 越黎越習慣佢既存在

係 未追到之前 成日都驚我走左去
但係追到之後 變左係我驚佢會走左去
可笑

無錯 一開始佢好驚我會走 講盡所有說話黎留住我 比信心我
到之後佢真係而不得我快啲走 唔好再比壓力佢 再煩住佢

佢心諗:唔好煩住我

佢心諗:散咗仲要俾你煩 知唔知好辛苦
始終又忍唔住喊

唉我都想快啲好起黎
但真係無胃口食野

你明明好返架 俾佢搵一搵又變返咁樣
始終又忍唔住喊

要食嘢呀 你唔開心多兩日就算啦好冇
始終又忍唔住喊

應該無應該好開心

之前同佢啱啱散嗰陣佢去旅行 然後佢張張相都好開心 相反嗰陣我係咁溫書 溫到好辛苦 仲要叫自己唔好為佢唔開心 知唔知我死chu r自己chur到好辛苦 得我一個為你喊有意思咩 你一秒都冇為我傷心過
始終又忍唔住喊

唉我都想快啲好起黎
但真係無胃口食野

一個月喇喎。。。。你搵D野做下 分散注意力啦
我個陣一分手就即刻開學 都唔得閒理佢
過往的經歷教會我,有些人一離去就是永遠。
始終又忍唔住喊

唉我都想快啲好起黎
但真係無胃口食野

我嗰陣考緊試
過往的經歷教會我,有些人一離去就是永遠。

始終又忍唔住喊

唉我都想快啲好起黎
但真係無胃口食野

我嗰陣考緊試

開頭都無乜野
我又點估到日子一日一日過進化到返返下工無啦啦喊
控制唔到自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞