[灑脫地尊重我的傷感] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

點冷靜期

咩叫nds

大陸同學仔

第一次聽 心諗做咩提打機但又好似唔係
咩叫nds

大陸同學仔

我都get左陣先get到 普通話簡寫
為左令自己快啲落山
煮個碟頭飯食下先

煮咩?順手煮埋比我ok?

煎個水蛋恰啲菜 豉油煮緊琴晚啲雞翼
話說我同你住一東一西

點冷靜期

有無大方d?

點冷靜期

咁就更應該藉住呢段時間再反思一下呢段關係 係咪應該繼續咁樣走落去
咩叫nds

大陸同學仔

我都get左陣先get到 普通話簡寫

我係咁諗一夜情嗰啲
為左令自己快啲落山
煮個碟頭飯食下先

話說我同你住一東一西

你住機場?快d送外賣過來啦
為左令自己快啲落山
煮個碟頭飯食下先

話說我同你住一東一西

屌打錯字 蒸水蛋變左煎水蛋
你過黎我帶你騎牛牛

點冷靜期

咁就更應該藉住呢段時間再反思一下呢段關係 係咪應該繼續咁樣走落去

諗下無對方既日子會變得舒服啲定難受啲
為左令自己快啲落山
煮個碟頭飯食下先

話說我同你住一東一西

屌打錯字 蒸水蛋變左煎水蛋
你過黎我帶你騎牛牛

痴線,會唔會太遠
好痛苦 好想放低 但力有不逮 好攰 俾佢侮辱完 更加想死。

做乜事?

同男朋友一齊兩年幾,呢幾日離合咗幾次。琴晚同佢傾電話,佢話自己係死咗心,只係因為可憐我,所以先選擇同返我一齊,而呢兩年忍我好辛苦,甚至講到宜家係對我用完即棄。覺得自己好犯賤,點解要做咁多嘢求佢返嚟我身邊,賤過地底泥,連最後嘅自尊都無埋。最可怕係,佢講到咁,我仲未係有好堅定嘅死心念頭,放唔低。最懼怕是不捨與被回憶綑綁,唔知自己似乜。

同路人 分左手一個星期佢已經有新女朋友 話同我一齊因爲我對佢好幫佢好多 想還俾我先一齊 到而家差不多每日都係ig dm聯絡 呢個星期行屍走肉 好辛苦

絲打 我決定放低佢 del哂佢所有嘢 從此同佢斷聯絡 雖然心仲係好痛 會好掛住佢 會不捨 會因為曾經嘅回憶傷心 但現實中我地一定要明白 已經同佢再無可能 一齊決絕啲 長痛不如短痛 放過自己 加油 我地得㗎。有需要可以揾我 我地一齊面對 tg: lifeisdepressed

做乜事?

同男朋友一齊兩年幾,呢幾日離合咗幾次。琴晚同佢傾電話,佢話自己係死咗心,只係因為可憐我,所以先選擇同返我一齊,而呢兩年忍我好辛苦,甚至講到宜家係對我用完即棄。覺得自己好犯賤,點解要做咁多嘢求佢返嚟我身邊,賤過地底泥,連最後嘅自尊都無埋。最可怕係,佢講到咁,我仲未係有好堅定嘅死心念頭,放唔低。最懼怕是不捨與被回憶綑綁,唔知自己似乜。

同路人 分左手一個星期佢已經有新女朋友 話同我一齊因爲我對佢好幫佢好多 想還俾我先一齊 到而家差不多每日都係ig dm聯絡 呢個星期行屍走肉 好辛苦

絲打 我決定放低佢 del哂佢所有嘢 從此同佢斷聯絡 雖然心仲係好痛 會好掛住佢 會不捨 會因為曾經嘅回憶傷心 但現實中我地一定要明白 已經同佢再無可能 一齊決絕啲 長痛不如短痛 放過自己 加油 我地得㗎。有需要可以揾我 我地一齊面對 tg: lifeisdepressed

加油啊 而家一定係好辛苦 比啲時間自己慢慢放低
攰撚死

美極搞到你好攰?

返學啊 尋晚成晚無訓 屌

唉 我今日都好攰 今晚遲訓不了

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死
攰撚死

美極搞到你好攰?

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學
攰撚死

美極搞到你好攰?

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學

返學唔過引 要做功課 又要考試 唉

做乜事?

加油啊 而家一定係好辛苦 比啲時間自己慢慢放低

塵歸塵 土歸土
見到垃圾就diu佢老母
呢個男人都垃圾黎架啦
Dump左佢啦

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學

係啦係啦你最慘啦

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學

係啦係啦你最慘啦

公公有愛

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學

係啦係啦你最慘啦

公公有愛

不過平心而論 返學真係慘過返工
為左令自己快啲落山
煮個碟頭飯食下先

話說我同你住一東一西

心情有冇好返啲?

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學

中左就比心機讀啦

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學

係啦係啦你最慘啦

公公有愛

不過平心而論 返學真係慘過返工

返學:做功課 考試 被free ride 睇人面色 有tutor係killer
返工:雖然老闆會屌 但有人工 唔洗做功課 唔洗考試 唔洗被free ride 無killer

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學

中左就比心機讀啦

唉 唔想再返學 好撚攰

返埋呢年無得返啦

唔返好過 攰死

做廢青唔返工返學

中左就比心機讀啦

加油我支持你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞