[灑脫地尊重我的傷感] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
得返今日個假期

我ex都係咁 啱啱散嗰陣佢好似當冇嘢發生咁繼續同我傾計 我嗰陣真係好忟 之後問佢我地係咪冇可能一齊返 佢話係 從此以後我就冇再覆佢 每一日覆佢我心就痛一次
通左晚頂

唔好通咁多啦
佢琴晚去完旅行返來 佢話嘅冷靜期 俾佢認真諗下一兩個月都已經完 咁我點問佢好 仲想唔想繼續一齊 唔知點whatapp 問佢好

你兩個月後先問佢啦 依家問佢佢會覺得chu r
頭痛 訓唔著

知道你好痛 唔好為佢咁啦 佢睇到呢個咁傷心嘅你咩 佢淨係理自己 根本冇諗過你 之後要慢慢離開佢啦
佢琴晚去完旅行返來 佢話嘅冷靜期 俾佢認真諗下一兩個月都已經完 咁我點問佢好 仲想唔想繼續一齊 唔知點whatapp 問佢好

就係已經過左啦

咁幾時會搞返

咁幾時會搞返

OCAMP 多女女

唉 屌 放假先打風
唉 屌 放假先打風

屌, 你講風涼話

咁幾時會搞返

咁幾時會搞返

OCAMP 多女女

咁幾時會搞返

OCAMP 多女女

咁幾時會搞返

OCAMP 多女女

靚唔靚

咁幾時會搞返

OCAMP 多女女

靚唔靚

瘋狂識女女

就係已經過左啦

我可以點好

我ex都係咁 啱啱散嗰陣佢好似當冇嘢發生咁繼續同我傾計 我嗰陣真係好忟 之後問佢我地係咪冇可能一齊返 佢話係 從此以後我就冇再覆佢 每一日覆佢我心就痛一次

咁幾時會搞返

OCAMP 多女女

靚唔靚

瘋狂識女女

佢就正
唉 屌 放假先打風

屌, 你講風涼話

屌 聽日先打嘛

就係已經過左啦

我可以點好

試下問佢 我地係咪冇機會啦

咁幾時會搞返

OCAMP 多女女

靚唔靚

瘋狂識女女

佢就正

識到女就唔要你了

慢慢尼啦 你一定要離開佢架 如果唔係會好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞