[灑脫地尊重我的傷感] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
Let me know
Do I still got time to grow
對面有個美極係咁望過來
我想跳車

比美極睇中
好痛苦 好想放低 但力有不逮 好攰 俾佢侮辱完 更加想死。

做乜事?

同男朋友一齊兩年幾,呢幾日離合咗幾次。琴晚同佢傾電話,佢話自己係死咗心,只係因為可憐我,所以先選擇同返我一齊,而呢兩年忍我好辛苦,甚至講到宜家係對我用完即棄。覺得自己好犯賤,點解要做咁多嘢求佢返嚟我身邊,賤過地底泥,連最後嘅自尊都無埋。最可怕係,佢講到咁,我仲未係有好堅定嘅死心念頭,放唔低。最懼怕是不捨與被回憶綑綁,唔知自己似乜。
屌好撚眼訓

我啱啱係咁中

我訓到e加 今日行程明日再去
對面有個美極係咁望過來
我想跳車

靚仔bb
屌好撚眼訓

我啱啱係咁中

屌仲搭緊車 好撚餓

食左未
重有冇機會去約定左既旅行
等收工好悶

唉,返工好攰
一學學冇曬人
等收工好悶

唉,返工好攰

你已經好hea

做乜事?

同男朋友一齊兩年幾,呢幾日離合咗幾次。琴晚同佢傾電話,佢話自己係死咗心,只係因為可憐我,所以先選擇同返我一齊,而呢兩年忍我好辛苦,甚至講到宜家係對我用完即棄。覺得自己好犯賤,點解要做咁多嘢求佢返嚟我身邊,賤過地底泥,連最後嘅自尊都無埋。最可怕係,佢講到咁,我仲未係有好堅定嘅死心念頭,放唔低。最懼怕是不捨與被回憶綑綁,唔知自己似乜。

同路人 分左手一個星期佢已經有新女朋友 話同我一齊因爲我對佢好幫佢好多 想還俾我先一齊 到而家差不多每日都係ig dm聯絡 呢個星期行屍走肉 好辛苦
痴撚線竟然淨係推左一頁
成班mk去晒街蒲

做乜事?

同路人 分左手一個星期佢已經有新女朋友 話同我一齊因爲我對佢好幫佢好多 想還俾我先一齊 到而家差不多每日都係ig dm聯絡 呢個星期行屍走肉 好辛苦

唔好再同佢聯絡啦
你咁樣只會更加放唔低
等收工好悶

唉,返工好攰

你已經好hea

hea你個頭
成班mk去晒街蒲

毒撚咪返工囉

做乜事?

既然係咁 不如大家放手啦好冇 佢講得咁清楚 仲有埋女朋友 你地要慢慢咁走出嚟 我知呢一刻好辛苦 但日子總會過 你會慢慢帶住傷痛繼續過日子 知唔知一個同你講分手嘅人已經冇一刻諗過你感受 講完分手仲要話可憐你先一齊
好眼訓 啱啱補完習 啱啱放咗學返咗屋企訓咗半個鐘度咋 我以後都唔敢咁夜訓啦
等收工好悶

唉,返工好攰

你已經好hea

hea你個頭

你成日都冇嘢做
好眼訓 啱啱補完習 啱啱放咗學返咗屋企訓咗半個鐘度咋 我以後都唔敢咁夜訓啦

早d訓,夜訓長唔高架
等收工好悶

唉,返工好攰

你已經好hea

hea你個頭

你成日都冇嘢做

又屈?今個星期唔出差又比人屌架啦

早d訓,夜訓長唔高架

可能佢好高

早d訓,夜訓長唔高架

可能佢好高

我估佢15x

早d訓,夜訓長唔高架

琴日好早訓咗係度 但訓唔著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞