[灑脫地尊重我的傷感] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

但你要放低咗佢先 終有一日你睇到都會若無其事 慢慢嚟

唔好為過去糾纏 美好嘅回憶放係心入面就夠啦
解鈴還須繫鈴人 其實分手過渡期適用?

姐係你要搵返佢?

又唔係要主動搵返
因為同公司無得刻意避 否則我覺得好柒
咁咪不如如常面對lo

佢日日都要見到ex 係慘啲

咁樣你開心咩 分咗手仲要咁對你..

我都等緊呢一日 比啲回憶困擾著我 好煩

有時我都會諗。。佢會唔會有一刻係掛住我

咁點?攬住新女掛住你?

屌 有時我係度諗可能嗰個唔係佢條女 可能佢冇新女

沉咩?

下 咁啫係唔想你哂時間係佢身上 想你離開

沉咩?

咁點?攬住新女掛住你?

發下夢好啦,事實你係佢心中慢慢淡忘晒架啦

咁點?攬住新女掛住你?

發下夢好啦,事實你係佢心中慢慢淡忘晒架啦

真係要讚佢叻 屌
試下訓先 大家唔好諗咁多 早啲訓啦
試下訓先 大家唔好諗咁多 早啲訓啦

早抖

我有時都會諗 但諗諗下就會覺得自己好傻
人地個心一早走左 而家佢不知幾輕鬆 可能仲溝埋新女 得我先咁on9仲會掛住佢
同一個曖昧左兩個月既對象表白失敗
為左呢個女仔我reject 左另外兩個女仔
呢一刻好down
或者呢D 就係報應啦...
今晚訓唔著

因為屎屎去左旅行

冇追po 唔個有啲人發生咩事
所以冇點出聲

一樣 番工開完會又即刻搞文件 無時間追post

冇心機追 行完一日都攰死
今日迷左3個鐘路 都係搵唔到間野

快啲抖下啦

我係夜晚又唔訓 朝早又唔起嗰啲人

聽日有咩做

又夜深了,憂傷既時間又到了

不要再灰了

不要再灰了

覺得自己好無用

不要再灰了

覺得自己好無用

有抑鬱其實係咪唔應該去拍拖害人
成日諗野負面到仆街 連女朋友都唔要我
又冇信得過嘅朋友比我呻

抑鬱可能好需要對方比到安全感你,我估

拍左拖某程度上可以幫你舒緩到病情 因為你可以投資多啲時間去諗點經營段感情
不過講到尾都係要靠自己
對方其實無責任幫你負擔你既病情
但如果對方知道你有抑鬱都依然喺你身邊幫你支持你守護你 證明佢真係好愛好愛你
有抑鬱其實係咪唔應該去拍拖害人
成日諗野負面到仆街 連女朋友都唔要我
又冇信得過嘅朋友比我呻

抑鬱可能好需要對方比到安全感你,我估

拍左拖某程度上可以幫你舒緩到病情 因為你可以投資多啲時間去諗點經營段感情
不過講到尾都係要靠自己
對方其實無責任幫你負擔你既病情
但如果對方知道你有抑鬱都依然喺你身邊幫你支持你守護你 證明佢真係好愛好愛你

打到你喊晒為止

大家都努力啦

頹完同公公say返聲hi
今日食左飯 無嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞