[灑脫地尊重我的傷感] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

點知都係一樣咁黑仔

所以真係黑開有條路 邊會咁好無啦啦比你中次六合彩啊
都係認命比較好

頂 我agger 可能一切都係最好既安排
認下命

可能我唔值啦 咁我自己本身係有缺點既
其實望住好多年紀大過自己既親戚 同事 單身既人真係唔少
慢慢大左 已經唔會再好似以前咁 信會有一個命中注定既人存在
算啦 都係預返自己一個人好啲

都係等運到 我信個天係安排好哂
未遇到姐 如果過左30歲仲未有既 到時先再預自己一個人都未遲啦

咁都係嘅 大把時間 我唔怕等嘅

你就青春啦 上到大學慢慢搵

係囉 慢慢尼

如果你set last seen/icon係contact only 既話 佢咪睇唔到

如果你set last seen/icon係contact only 既話 佢咪睇唔到

聽日7夕

係喎 唔講真係唔記得聽日係7夕 搵左右手陪先

好快手

聽日7夕

好快手

聽日7夕

好快手

聽日7夕

好快手

聽日7夕

好快手

都係架

咁無了

咁無了

屌好撚嬲自己
屌好撚嬲自己

嬲都無用 無補於事
算啦
屌好撚嬲自己

嬲都無用 無補於事
算啦

搵人打醒我
屌好撚嬲自己

嬲都無用 無補於事
算啦

搵人打醒我

好痛好痛好痛好痛
屌好撚嬲自己

嬲都無用 無補於事
算啦

搵人打醒我

好痛好痛好痛好痛

人地點講都無用 你真係要靠自己先醒到
你得既 你相信自己啦
btw 我覺得分左手之後 斷哂聯絡先係最好既止痛方法
聽日7夕

好快手

屌好撚嬲自己

嬲都無用 無補於事
算啦

搵人打醒我

好痛好痛好痛好痛

人地點講都無用 你真係要靠自己先醒到
你得既 你相信自己啦
btw 我覺得分左手之後 斷哂聯絡先係最好既止痛方法

其實真係要多謝ex咁絕
唔係既話我依家仲會掛住佢

好快手

乜有做返朋友嗰個咩 點解我唔知

好快手

咁無了

刪咗就好啦 唔好再同佢聯絡
唉 訓唔著 聽朝死緊

乜有做返朋友嗰個咩 點解我唔知

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞