[灑脫地尊重我的傷感] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

其實你覺得佢地會分左手先曖昧咩?

事實
見小學同學張pro pic寫住新亞
中學同學俾人tag HKU inauguration ceremony,著住綠袍
成績差過自己都有樹仁/asso ocamp
唔係話咩人比人比死人
但真係好難受

更加難受嘅係
怕自己升唔夠分入返大學。。。😭
重考生數據升grade數量不多我好清楚...
我真係好怕又失敗

Sor 好多負能量
我都唔想俾咁多你哋
但我真係好迷茫

盡左力先啦⋯⋯
見小學同學張pro pic寫住新亞
中學同學俾人tag HKU inauguration ceremony,著住綠袍
成績差過自己都有樹仁/asso ocamp
唔係話咩人比人比死人
但真係好難受

更加難受嘅係
怕自己升唔夠分入返大學。。。😭
重考生數據升grade數量不多我好清楚...
我真係好怕又失敗

Sor 好多負能量
我都唔想俾咁多你哋
但我真係好迷茫

盡左力先啦⋯⋯

講完好似舒服左少少

盡左力,唔好諗結果先

純粹覺得好奇怪 其實算係我飛佢 又唔覺佢幾日會搵到新女

我都唔想佢搵我

我都唔想佢搵我

無在意就好,可能佢一早有d女做後備,適當時候拎出來做水泡

我都唔想佢搵我

睇唔岀佢係d咁既人 我都有唔開心 不過如果係真 我仲為左佢唔開心都幾on9

我都唔想佢搵我

睇唔岀佢係d咁既人 我都有唔開心 不過如果係真 我仲為左佢唔開心都幾on9

我又唔知佢係唔係啦,我估啫
但係連登睇post成日都有呢d情況架啦,散左極速有新仔/女

我都唔想佢搵我

我又唔知佢係唔係啦,我估啫
但係連登睇post成日都有呢d情況架啦,散左極速有新仔/女

🚬🚬🚬

繼續向前行

因為佢隱瞞好多野,你以為你好了解佢,其實佢收埋左好多野

繼續向前行

我都唔想佢搵我

其實呢啲嘢話唔埋 突然間都可以有

講得好啱 係佢掩飾得太好

繼續向前行

喊完就要開心返

一邊掩飾兼尋歡 一邊諗緊點一嘢收你皮

繼續向前行

喊完就要開心返

開心完又繼續行 直到搵到下一個

一邊掩飾就真 佢心入面對我有咩不滿我完全唔知 佢完全唔肯講
結果識左個mk第一晚就收左我皮

仲要係咁諗點樣擺脫你

依家有冇好啲

一邊掩飾就真 佢心入面對我有咩不滿我完全唔知 佢完全唔肯講
結果識左個mk第一晚就收左我皮

唉 貪新鮮嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞