[灑脫地尊重我的傷感] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

不讀不回>已讀不回>垃圾說話

咁唔好死狗再搵佢啦, 你唔煩佢都覺得你煩

越搵佢只會對你越反感
唔好再搵佢啦

唉 忍唔住又問左句可唔可以做朋友
點解自己咁犯賤

做朋友只有自己痛苦
佢笑住當你玩具咁撚

佢肯好心同你做朋友 得閒同你傾幾句又點
永遠都唔會返返以前咁啦 放手啦

你岩 多謝你地

加油 雖然我講好無說服力

自殘

咪咁啦 佢都唔會因為咁而返轉頭

唔係為佢
佢都唔會想知我依家咁既樣
會酒精麻醉下自己

屌, 佢知又點? 關人撚事....
你開唔開心都係你自己既事

係囉 醒啦 仲有我地嘛

愈想戒煙愈戒唔到
愈想放低愈逃不掉

無野放唔低架, 信我啦

我都好想可以好似你地咁咁憎佢憎到想佢死

..................我都唔知咩感覺....我靜係知佢唔應該係我既全部, 無左佢地球一樣會轉, 一樣要生活............但偶然諗起都銀住銀住咁

唔係為佢
佢都唔會想知我依家咁既樣
會酒精麻醉下自己

係囉 醒啦 仲有我地嘛

愈想戒煙愈戒唔到
愈想放低愈逃不掉

無野放唔低架, 信我啦

..................我都唔知咩感覺....我靜係知佢唔應該係我既全部, 無左佢地球一樣會轉, 一樣要生活............但偶然諗起都銀住銀住咁

我們都帶著傷痕生存

係囉 醒啦 仲有我地嘛

愈想戒煙愈戒唔到
愈想放低愈逃不掉

無野放唔低架, 信我啦

我們都帶著傷痕生存

唔知係邊個post見到

係囉 醒啦 仲有我地嘛

愈想戒煙愈戒唔到
愈想放低愈逃不掉

無野放唔低架, 信我啦

我們都帶著傷痕生存

唔知係邊個post見到

唔好一直追住一個"無可能"

愈想戒煙愈戒唔到
愈想放低愈逃不掉

無野放唔低架, 信我啦

我們都帶著傷痕生存

唔知係邊個post見到

好多道理都明 就係做唔到

愈想戒煙愈戒唔到
愈想放低愈逃不掉

無野放唔低架, 信我啦

我們都帶著傷痕生存

唔知係邊個post見到

明白, 所以咪叫你慢慢行出第一步先, 唔行第一步只會一直輪迴到唔知幾時
訓教 大家都去訓啦 訓著左就唔會諗咁多野了
訓教 大家都去訓啦 訓著左就唔會諗咁多野了

我們都帶著傷痕生存

唔知係邊個post見到

明白, 所以咪叫你慢慢行出第一步先, 唔行第一步只會一直輪迴到唔知幾時

希望明天會更好

我們都帶著傷痕生存

唔知係邊個post見到

希望明天會更好

加油啦,好快會好
就掛八號了

我們都帶著傷痕生存

唔知係邊個post見到

希望明天會更好

加油啦,好快會好

希望
放低 先有機會搵到個更好
頭痛 訓唔著
頭痛 訓唔著

喂 我諗左兩個鐘野
都訓唔著 唉
好大風 又大雨
頭痛 訓唔著

喂 我諗左兩個鐘野
都訓唔著 唉

開學恐懼症?
頭痛 訓唔著

喂 我諗左兩個鐘野
都訓唔著 唉

開學恐懼症?

可能係 好多野煩 都未開學已經俾學校d濕鳩野搞餐死
頭痛 訓唔著

喂 我諗左兩個鐘野
都訓唔著 唉

開學恐懼症?

可能係 好多野煩 都未開學已經俾學校d濕鳩野搞餐死

唉 我訓算 你都早d訓
大風到醒
醉左訓最後都係會札醒
佢琴晚去完旅行返來 佢話嘅冷靜期 俾佢認真諗下一兩個月都已經完 咁我點問佢好 仲想唔想繼續一齊 唔知點whatapp 問佢好
通左晚頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞