黃毓民正式同奶台杜汶澤反面

398 回覆
280 Like 61 Dislike
中囯策反台灣人 / 中共策反民進黨人
做低臭港我地寶島準備發大財
https://www.rfa.org/cantonese/news/htm/tw-film-07242024083859.html
台灣軍演期間推「中共攻台」劇集預告片 杜汶澤演滲透台灣港人

有人葡萄??

臭閪蚑那:Why not both?

仇恨香港人???

樓主,你知唔知人地講緊邊套戲?
華為公主攞兩本香港護照
教主先係最仆街果個

當年叫人衝自己縮
癲狗vs杜狗
講清楚少少
你話俾咗百幾萬都移唔到嗰啲case
係俾移民公司做帳嘅錢嚟,唔係俾台灣政府。
即係同你買個文憑工廠學位返嚟,跟住入唔到加拿大居留個問題一樣。
之前有港蝗post條YouTube link俾我,話叫我睇下台灣政府幾衰

點知條片訪問對港蝗夫婦,話自己報假地址,做既生意又唔跟交俾台灣政府既計劃書
1) 依套戲唔係普通商業片,依套絕對係政治宣傳片,你睇吓邊個出資,後面的顧問團係咩人,不過你堅持係商業片...你啱

2) 依套係延續之前沈伯洋提出的第五縱隊討論,所以又唔只針對區區所謂在台香港人,不過杜過左去後受左咁多人情方便,要還架,之後在台香港人過得好唔好?杜自己過得好咪得囉

3) 真正你要服的係高橋一生
起碼好過國民黨 擺到明係台奸
以前就係,而家?不相伯仲啦
佢個仔
你話台灣做生意無吸引力都算
呢啲都係事實,開舖要收支平衡從來唔會容易。

但用假資料唔批,咁都計人地政府錯,我就唔知點解得通。
原來呢件死老狗碌撚未死架?
毓民真係慘
識親個個都係想R著數
等人覺得佢哋係本土派真正為香港
點知個撚個都係反骨仔
咁多年都係咁
碌撚最成功咪分化左泛民
用勇武vs和理
而家班腥港ccptoy又用同一招
男人vs女人 最鐘意玩階級鬥爭
佢條國民黨走狗就算9數啦
幾年老左咁多
共青年事實係共
唔止高 直頭係撚鳩移民咗過去嘅人
佢係咁撚有眼光就唔會熱普城玩咁耐啦
佢咁多年同佢玩埋嘅冇個正常 唔止你講嗰幾個 咁你哋覺得係邊個問題大D?

熱狗 鳩達 傻根 呢D唔使睇都知好撚大伏啦 我2015-16喺舊登已經日日反熱青城 唔通我又睇前十年咩?佢反本民前+做國民黨死忠已經知佢係字頭行先 憑咩話梁天琦反骨先 佢當年就係擺明用自己牌頭嚟打壓其他本土派 結果咪又係一碌柒 講經咩真係
佢係咁撚把炮就唔會從政咁多年都冇樣撈得掂 反送中佢甚至係零角色佢過晒氣啦一早 依家只係淪落做一個國民黨廢老黃特漢嗰D我已經唔想講 淨係睇佢本身D行為已經好撚唔對路
唉 好閒姐第二日咪frd返
佢自己眼光咁撚差 為咗自己個熱普城牌頭
打壓其他路線相近嘅 一開始長毛 跟住本民青
全部都比佢屌到化 結果就係為咗攬件柒頭鳩達同埋白卡傻根搞到彎撚晒 反送中佢影都冇 佢都係收皮把啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞