黃毓民正式同奶台杜汶澤反面

398 回覆
280 Like 61 Dislike
笑咗,你個政府完全敵對仲想人俾咩態度你
俄夠有反戰人士啦,納瓦爾尼仲要反到俾人毒死咗,但你要我而家評俄羅斯就肯定係3個字死俄狗

而家就係示好只會適用係個人層面,大家知道對方唔係奶支,咁咪friend囉,你如果條氣唔順,唔該先去收咗成個政府皮先
杜狗奶台唔係第一日既事
但平心而論一套電影影響有冇咁勁
同埋佢點計都係一個演員 只係一個角色
唔通成蟲跑巴士頂 日日都有人係條街跳咩
講起黃毓民…
話說我見毓民喺節目不時串沈旭暉,於是我就決定撚一撚佢。
我PM同佢講:「沈旭暉暗串你冇幫過香港人喎」,問佢點睇。
毓民冇覆我,但之後就喺節目度多次回應。
有次仲青筋暴現咁鬧:「沈旭暉個契弟,屌你老味又唔敢點我名,話我有冇幫過香港人?」
我見佢鬧到咁有火,就澄清返其實沈旭暉冇咁講過(兼順手恥笑佢)。
跟住毓民之後就冇再提起呢件事了,淨係陰魂不散成個陰陽屎忽鬼咁間中提吓沈旭暉個名。
咁快又反面,佢唔係應該一早知杜汶澤人格咩,前排大選前杜狗仲成日刻意搵你你會feel唔到佢無立場可言想搵你塔路埋堆國民黨?
台灣自己都要備戰,仲想過台灣既港蝗同依個故事既大種乞兒有乜分別?

https://x.com/XNobraid/status/1814189816474681388?t=L0bBfZT2He-GC5a1E1E-Ng&s=19
有聽….. 佢係屌杜狗但唔覺反面
佢請到明話同杜狗好熟
仲話如果佢有聽叫佢pm解釋下
香港係反共最前線???黑人問號??
佢係咪去咗平衡時空?
等有朝一日台狗人工中位數高過香港1倍先再講啦
問題係,真係有真土炮港豬
去台灣做共碟喎
重同連戰鷹狗
旺旺果班撈埋一齊

唔係強國新港豬
而係英國佬時代出生港豬
佢無可能會唔知,但由頭到尾香港人對佢黎講同劉德華一樣係用黎表忠工具黎,他人簡支統一繁支,佢都會踩繁支表忠同變返香港人
之前有篇訪問暗示自己唔會長留台灣退休會去加拿大
台灣咁做好正確啊,唔通簡簡單單放你入嚟?唔審查點得?

你喺台灣應該知陸配有幾咁癲,仲鬆過你老母個闣啊毓民
毓民係國民黨員
屌鳩撐綠嘅杜汶澤好合理
得罪講句
2個都柒頭黎
ON9
屌佢親藍反綠. 佢藍底拎得出乜野好讚呀?
佢有撚叫人衝咩

以前講佢壞話收勁多負評
估到你比佢話臭閪蚑那
遲早破產返香港
今次係第幾次同人反面?
毓民一向係親藍
去到今日先同親綠的杜汶澤反面已經好畀面
其實好好笑。

口裡反共既毓民,唔同親共既國民黨反面,反而日日屌反共既民進黨
一倍,世界末日都未必做到,有香港嘅七成都當佢贏
佢一講國民黨就中bug
仲未解釋到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞