黃毓民正式同奶台杜汶澤反面

398 回覆
280 Like 61 Dislike
黃毓民:
「而家移民台灣既香港人幾撚淒涼,比人政治審查,屌你老母 你杜汶澤仲要走去拍呢套戲 演個咁既角色(香港滲透台灣既共諜),仲要好撚high」

「佢(杜汶澤)奶民進黨添啦,呢條友咁撚醒目」

「香港係反共最前線,反共仲勁過你地台灣,你拍呢啲係羞辱香港人」

「屌你老母你係令到台灣人覺得香港人移民過黎係滲透台灣,對香港人更加警戒姐嘛」

港星杜汶澤相隔16年在台演出作品,23日出席《零日攻擊ZERO DAY》記者會,透露自己飾演的角色設定是「中華人民共和國派來台灣滲透的香港人」,他笑說:「作為一個杜汶澤要演這種角色還尷尬的。」還說:「難度沒有很高,因為在香港看過很多這種人。」
黃毓民回應:
「我真係未撚見過你口中呢種人喎,你遇過好多滲透台灣既香港人呀?
屌你老母我真係未撚見過喎,會滲透台灣既香港人
知唔知香港人喺呢度幾撚慘」

影片 6:55開始
https://m.youtube.com/watch?v=D6UL-1zrbpk&pp=ygUM5q-T5rCR6Lip5aC0
清理(FB)門戶
身體要緊呀,唔好咁勞氣啦教主

其實佢去咗台灣之後就應該收皮喇
今時今日黃毓民WFC啦
毓民柒咗咁耐終於醒返次
拍套戲都咁嘮嘈,教主身體要緊
搵食姐
咁多踩港綠蛆喺度既
事實係喎
打開thread望下都知台灣人而家有幾咁想煮死香港啦咁嘅輿論形勢仲拍啲咁嘅嘢黎塑造刻板形象,你好想移民左去台灣嘅香港人死
教主一如已往,算係有風骨
相反杜狗 人地香港班老屎忽變藍都話為人民幣奶共
佢條傻鳩就奶綠共,仲要得雞碎咁少,但帶出黎個效果係醜化在台港人,正賤種
條撚樣不嬲賣港奶台,佢理撚得你班香港人死啦
香港對佢唯一既賺錢係cap水 賺港養台
之前見mirror爆紅就跟風走去整隊女團
點知一發現冇錢賺就即刻粒水,由得3個女仔自生自滅
根本同班奶共一樣係投機份子黎
中共直接策反台灣人/搵個陸配仲易過搵香港人做間諜
一如既往同人反面,大班長毛大舊廢陶老蕭光頭達泰博台長杜汶澤(排名不分先後)
教主已經喺條片完美反駁哂
臨尾仲要屌返台狗,話香港人不嬲都叻撚過台灣人,冇資格睇唔起香港人
「我真係未撚見過你口中呢種人喎,你遇過好多滲透台灣既香港人呀?
屌你老母我真係未撚見過喎,會滲透台灣既香港人
知唔知香港人喺呢度幾撚慘」

佢每朝起身唔照鏡嘅
1. 台長冇反面
2. 大班長毛大舊廢陶老蕭光頭達泰博杜汶澤,呢班人有邊個反面得唔岩?
杜汶澤反得遲啦
一個過曬氣
一個過過地氣

算把啦
真,做左奶台狗之後已經應該要反
踩到教主條尾
好嬲好嬲
鬼互咬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞