黃毓民正式同奶台杜汶澤反面

398 回覆
280 Like 61 Dislike
你可以去重慶大廈問下南亞裔人士有無意見
連登撚最支持毓民
你唔使同自由之屎呢個活躍響1)台灣,2)烏克蘭post嘅傻仔講嘢啦

佢最叻就係「詭辯」,將好多唔相關嘅嘢拉埋嚟講,然後就不斷人肉錄音機推post,推推下成個post係廢話,之後其他想入嚟睇同討論嘅人都唔會再講嘢

咁佢就成功地將呢個post毁滅咗

呢個就係佢嘅角色同責任
杜拉夫
杜拉夫
毀滅你地臭閪蚑那就係我既角色同責任

港蝗既角色就係道德綁架,情緒勒索台灣,等你地臭閪蚑那間諜可以潛入台灣,唔得都可以挑撥離間港台關係

就算唔係蚑那間諜,當台灣欠咗香港既港蝗同我貼既故事既大種乞兒有乜分別
黃毓民本身咪香港共諜例子囉
杜汶澤扮佢不爽?
FB = 網絡安老院
幾時到大灣駒,定已反面
屈到2024
杜係抵撚死的。
奶台9
風骨?
例如撐韓國魚呢件垃圾?
咁依個當恩人老奉要養佢過世既大種乞兒係

https://x.com/XNobraid/status/1814189816474681388?t=L0bBfZT2He-GC5a1E1E-Ng&s=19
情緒勒索台灣

笑撚死

而家係台灣透過拍戲,一種大氣電波大眾傳播嘅方,抹紅抹黑香港人,去情緒勒索台灣人

都係嗰句啦,陸配過去台灣就批,香港人過去台灣,講緊係依親,如台灣人嘅配偶、爸爸媽媽、兒女,佢哋已經有台灣身份證,呢種人倫依親台灣,民進黨政府就玩人

明白你哋團隊嘅責任係踩低香港人,抹黑香港人,去捧起台灣,但係都唔該留返丁咁多良心出嚟,唔好大陸人依親你哋就睇唔到,香港人人依親你哋就伸個龜頭出嚟話「情緒勒索」
碌撚大搖大擺搭飛機走肯定係共諜
#81 已經見到佢哋團隊點樣發功

你得閒去睇吓佢響其他post嘅留言,佢唔係咁黐線

咁點解會有咁大嘅分別呢?你知我知單眼佬都知

完全唔知佢仲有論政
咪就係打你地臭閪蚑那賤蛆
廢老藍真係唔見有咁鳩多內訌

掛名黃果d反為日日狗咬狗

教仔關門教啦咁肉酸
連毓民都頂杜狗唔順…..
港蝗好有良心呀
黃毓民呢啲廢柴,連自己敵人都唔知係邊個就喺度話人哋共機擾台,國民黨有冇出嚟講過嘢啊,真正奶共嘅係國民黨傻閪
你想抽杜汶澤水定真心覺得唔應該奶民進黨?
民進黨輸九合一選舉成個台灣都比連登屌到狗都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞