黃毓民正式同奶台杜汶澤反面

398 回覆
280 Like 61 Dislike
人呢喂? 傾傾下忽然唔見左? #366等緊你覆啊.
其實好難明咩。香港大把呢d港奸共諜

好似踩中某人死穴
珍心活係在台港人賤種
班友扭曲到話喺香港見到滲透台灣.
成個語境都唔啱.
台灣嘅現實情況就係滲透出賣台灣軍隊資料全部都係台灣人

一個香港人都未有

濕鳩劇就反而搵香港角色去做台奸

現實咁撚多台灣人賣台唔攞啲台灣人嚟做例子?

我仲未計投資方個老闆曹與誠成以前係反對台灣獨立支持和平統一學習香港一國兩制

屌你老母真係尚書大人風吹響邊就擺邊

以前見到親中有市場有生意就堅決反對台獨鼓勵喺法制同法律上學習香港融入中國統一,好喇見到2019年個情況唔對路喇就即刻扮係獨派又話要建立私人軍隊

呢啲咁嘅牆頭草拍戲分分鐘本身已經係共產黨臥底啦屌你

有錢搵嗰陣時就我愛中國一國兩制和平統一,去到台獨有市場就堅決支持台獨話自己反共

一個香港人都未有

成班建制都係黃既原黎
咁交三個名出嚟

三個台灣官方認證係間諜嘅香港人名

俾啦
講既係港奸共諜滲透香港
同台共滲透台灣都異曲同工
你真係唔明個語境
詮釋反派角色「中共派赴台灣的滲透員」的演員杜汶澤

傻佬,人哋話緊你香港人呀,仲要自我矮化
咪直接掟過囉
庭都上埋
性馬個位算唔算?
佢係適合做呢個角色
佢係移民台灣,又見過晒d共諜港奸嘴面
易演好多

台灣本土演員未必演到個隻味
韓國瑜馬英九一蟈兩制最有風骨
咁香港人孟晚舟呢
你仲係唔明我講乜鳩,唔係講緊演員係咩人,係講緊佢演講乜嘢角色

如果杜汶澤因為香港人去演一個中國人去台灣做間諜嘅角色,或者台灣人做間諜嘅角色

我覺得冇問題,因為出賣台灣嘅全部都係中共間諜同台灣人本身

問題係佢而家講嘅角色係香港人間諜,我話知你係台灣人香港人定日本人飾演,本身呢個角色設計已經有問題

香港而家正常途徑申請移民甚至申請政治庇護嗰班喺台灣已經諸多阻攔,有埋拘捕通緝暴動案嗰班到而家都未攞到庇護居留

你行一轉台灣論壇藍綠白都當香港人係間諜,咁嘅情況下你仲要拍套戲出嚟詆毀香港人有冇咁冚家剷呀

好話唔好聽,香港班年青人2019年企喺最前線同共產黨打拋頭露灑熱血坐暴動甚至乎命都冇埋全部都係香港年輕人,屌你老母班台灣仔喺度睇緊小紅書玩緊原神咋戇鳩,你班台灣廢人當兵都耍手擰頭就吹撚到自己係亞洲民主燈塔反共最前線,香港年輕人攞自己條命同前途嚟硬拼共產黨就畀你哋描述都係鬼係間諜

台灣人詆毀香港人都算喇,屌你老母臭閪仲有你呢班食屎狗賣港賊聯同外族一齊詆毀香港人

做香港真•手足真係慘,本身已經畀共產黨迫害,又要畀班黃絲捉鬼,再畀台灣當係間諜,然後都要畀你哋舉腳附和台灣當佢哋係鬼

點睇套戲個投資者支持一國兩制和平統一
有日本人去橫店拍抗日神劇既日軍,日本有無人話佢自我矮化

喬寶寶係CCTVB啲膠劇扮過幾次恐怖分子,又唔見香港啲印度人團體話佢矮化印度
阿館長支持過蔡英文,呂秀蓮話過台灣獨立添啦
你個龍門咁樣搬呀

原來支持台灣學習香港一國兩制回歸中共都冇問題

大開眼戒,不過係嘅你個柒頭人肉錄音機講嚟講去都幾篤屁都費事同你嘥時間
香港啲南亞非洲政治難民仲慘啦,你屋企收養咗幾多個
阿館長呂秀蓮支持台灣獨立蟈台辦都話無問題啦
台奸當然應該拉, 但可惜國民黨勢力太大,
佢地控制左議會, 你要立法管制, 根本郁唔到.

不過, 台奸拉唔到, 港奸就更加唔應該放入去.
Antivirus防唔晒所有病毒, 但無理由唔裝防毒,
防到幾多就要防幾多.
你既講法係, 防唔到病毒A, 點解要防病毒B?
個邏輯根本講唔通.

#366你未答我, 你話民進黨中門大開任陸配入去,
我問你點樣防止表面上身家清白實際係間諜既陸配入台灣.
你仲未答我. 麻煩你覆一覆#366先. 唔好選擇性回答.
你唔答我, 我每一次見到你都會追問. 提醒一下,
自從你唔回答我#366, 我決定unblock返你,
廢事你答左我我睇唔到. 等你回覆啊秋意龍.
唔奶台唔通奶港咩又跌落神農壇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞