黃毓民正式同奶台杜汶澤反面

398 回覆
280 Like 61 Dislike
>我講緊拍套戲係盤生意
哦, 我誤會左, 唔好意思.

不過, 你肯討論對陸配有咩高見未?
如果淨係識屌, 唔討論細節性既事務,
咁即係鳩UP, 係唔會有咩建樹.

第三次問, 陸配你用咩法律阻佢?
期望你有高見發表.
可以唔奶,做咩一定要奶?戒唔到奶?
其實佢講得岩。杜就算接套戲之前,應該要向導演提出將角色改為不是香港人身分
淨係你條題都已經誇張失實
拍戲都嘈一餐,以後奸角香港人唔可以做?

日本人就只可做3萬蚊過夜
屌,蔡英文唔係因為香港,輸撚咗喇
佢真係好中意打稻草人 唔洗理白卡百度之子
由新東補選一完咗
熱普城就走出嚟開記招嗰刻開始
梁天琦就唔會係靈童啦
靈童6應該係仇思達
咁港配呢臭閪蚑那賤蛆
根本偽命題,向華強個老婆係台灣國籍,向華強咪一樣畀人拒絕入境因為自己個背景紅底加黑社會

台灣一直以嚟根本都有法律禁止中國配偶入境

只不過係民進黨唔做咋嘛淨係針對香港人,都係呢句啦日日話香港間諜,畀五個名出嚟,真係台灣國安局開咗file調查公開咗佢係間諜嘅

調返轉台灣軍隊高層條隊長到,耐唔耐就爆一單採購中國電子產品再唔係就直接出賣國防機密

呢啲呢就全部收收埋埋睇唔到,香港人一個間諜都未捉就大肆宣傳
我又掃緊你啲臭閪蚑那手joke雷呀

《獨立媒體》總編輯一家三口日本外遊返港遭截查 「特別待遇對待我無所謂,點解要嚇親小朋友」
https://lih.kg/3750549
香港人有份投票?定叫台灣人投民進黨?
只准港蝗報假地址假計畫書撚鳩台灣政府
出賣國防嗰班就係以前黃埔體系嗰班陸軍, 要鬧都鬧國民黨.
海軍親美反而無問題. 國艦國造, 係國民黨反對,
因為唔想俾親美既海軍有得發圍. 當陸軍勢力太大,
尾大不掉, 人地有槍, 你話捉就捉? 捉到一早捉左啦,
等你咩. 昂山素姬咪又係俾軍隊囚禁,
你估真係一張紹書解決咩?
BTW, 呢樣野離左題, 返返去陸配度.

台灣一直以嚟根本都有法律禁止中國配偶入境

no no no你講既唔係針對陸配, 而係有犯罪紀錄 / 黑社會背景,
全世界都有類似拒絕呢啲人入籍既做法,
但你估陸配個個都係犯罪份子或者係黑社會?
要點做先可以防止一個表面身家清白既陸配入籍?
間諜唔會喺個頭度寫住係間諜. 你點分邊個陸配係間諜,
邊個陸配唔係間諜? How?

如果你分唔到, 你用咩理由去同選民交代,
我拒絕你表面上身家清白既老公或者老婆入籍? How?
小部分香港人睇得自己太重要
係隻碌撚唔忿氣國民黨慘敗散布呢D謬論,
連登仔就發揮中國人本色,見人贏就黐人金康滔人光,
當正民進黨同蔡英文係靠佢哋先贏想撿現成便宜,
當年台灣人抗爭,香港人支持國民黨武鎮壓迫害返國民黨人,
今日要人幫你真係面皮仲厚過榴槤皮!
16年“魚蛋革命”之後個集毓民踩場,教主本來話個位公文袋,政治倫理上要交返畀公文袋,所以唔會助選

但係“魚蛋革命”促使我哋(個台)要撐後生仔,於是全力隊人去新東
加上本民前原本係myRadio有節目,所以未有熱普城之前,網民當天琦都係靈童
如果你一槍打不死我,我又活過来了,咱倆還能做生意,只要價格公道。
杜狗擺明企台仔果邊搵錢
仲去台灣果班on9姐,條路自己揀
無佢台狗都只係繁支,點會有期望
拍戲都咁嬲為乜,條友真係樹敵為樂
原來天琦都係靈童五毛鬼..
覺得自己好重要嘅小香港人出現了
我又掃你啲蚑那手joke喇臭閪蚑那賤蛆

英3童參加舞蹈班遭刺身亡 抗議群眾與警爆發衝突
https://lih.kg/3752195
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞