黃毓民正式同奶台杜汶澤反面

398 回覆
280 Like 61 Dislike
港蝗緊係叻啦
陸配同台灣人同文同種
香港人點同呢?
最好連杜汶澤同沈旭暉都殺埋
你咁貼地不如交五個駐台香港間諜例子嚟聽下

成套戲個propaganda就係講撚到香港人係間諜幫中共做搞台灣,杜汶澤吹撚到現實咗咁多呢啲人,如果真係事實台灣國安一早公佈個名單出嚟日日講啦洗鬼拍埋啲濕鳩電影咩

台灣大把中共間諜,但係講數量點會香港呀

淨係台灣本土民進黨、國民黨、軍隊內部、陸配,全部獨立整條名單都多過香港

根本自己滲透最撚勁又唔撚攞嚟講淨係識得抹黑香港人

成日話香港人係間諜講咁耐攞個例子出嚟都攞唔到,但係台灣本土嗰班直頭做到軍隊高層收共產黨人民幣直接出賣敏感資料軍事機密就當睇唔到
珍心活
奶共就話啫,台灣肯畀香港人奶係香港人既光榮
你講得出呢句咪證明你平時冇睇

黃毓民咪就係屈民進黨,大陸配偶同真係收錢報唱好大灣區嗰啲就放曬入嚟,香港流亡真係要投靠台灣嗰班就諸多要求囉

佢咁耐咪就係屌緊台灣政府真正間諜就無任歡迎唔係間諜嗰啲就故意刁難

畀人告暴動罪政府通緝要坐大飛入境就叫人返香港換領護照再入境,沈旭暉文匯報寫文章唱好大灣區擺明紅底就可以去台灣做教授

我唔明黃毓民屌錯啲乜嘢
咁交假地址,假投資計劃既港蝗呢臭閪蚑那賤蛆
屌你老母咁就還返投資移民計劃啲錢畀人先啦

唔收香港人冇問題day one講呀嘛,選舉嗰陣時又話同香港人同在,叫香港人過嚟台灣,錢就收曬光環就攞曬然後就踢人走
去到邊 分裂到邊
講明係投資移民,係投資唔係俾錢政府。
你想走,可以賣野走,無話唔俾你走。
政策改變,導致visa條件改變,時有發生,
台灣唔係第一個亦唔係最後一個。
既然係投資,就無話包賺,係有風險。
如果放完錢,完全無離場既預備,入左走唔到,
就係一開始既投資計劃問題。

香港人最大問題係將投資移民舊錢當係移民費。
但人地開宗明義講係投資移民,唔係齋移民。
無諗過點投資,淨係諗移民,個concept錯q晒。
投資有風險,common sense黎。
要怪就怪中共想打台灣。

如果真係開戰,將所有香港人全數捉入隔離中心,
我一啲都唔意外。當年二戰美國都係咁捉日本人,
戰爭向來就係最大風險。所以,
而家逼走香港人係好事。到時唔係投資嗰舊錢,
而係你全副身家同生命一齊化為烏有。
撐杜狗同支持中共拍抗日神劇洗人腦一樣,杜狗出賣香港人利益,最後只係加深台灣人對香港人嘅刻板印象
香港人利益呀
喺香港見到嗰啲,應該係話滲透香港既人?
佢類比緊咋下話?
陸配你可以用咩法律阻佢入黎?
英國spouse難入籍,都俾人屌到仆街,
最後都係要俾入。
杜9擺明講緊喺香港遇過好多滲透香港嘅共匪

你同碌撚兩條傻鳩就喺度斷章取義老屈佢講緊滲透台灣嘅香港人
仆街,句句都有聲
沈旭暉幫文匯報賣廣告唱好大灣區咪又係可以入境台灣攞埋永居權做教授

曬鳩氣啦

而家拍埋套濕鳩propaganda電影個投資人曹與誠以前直頭吹捧台灣中國和平統一希望台灣學習香港回歸中國,當年仲要反台獨

根本就係一盤生意

我get到係咁呀 但你睇個po好似冇人發現咁痴晒線
投資移民本來就係生意. 今日先知?

我既問題係, 陸配你用咩法律阻佢?
關沈旭暉咩事?

陸配你用咩法律阻佢? 呢個技術層面既問題,
其實幾值得研究. 要屌鳩民進黨放陸配入台灣,
無問題, 有冇好既法律意見? 探討下.
雖然支配有問題
但係香港人都可以同台灣人結婚攞身份
其實係得, 結唔結得成啫.
其實中國人玩假結婚呃護照, 唔係今時今日既事.
我識有個朋友既朋友就係咁入左澳洲籍.
傻佬你有冇睇呀,我講緊拍套戲係盤生意

你知唔知投資者曹與誠係咩背景

以前就統派話要一個兩制公投回歸中國,而家就買避彈衣話要搞獨立

你唔知頭唔知路又要評論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞