儲值卡 / 上台資訊區 (36)

659 回覆
7 Like 0 Dislike
仲等緊佢出貨
萬能卡最多奇奇怪怪問題

建議直接WhatsApp 問cs

Btw, 上次問古惑仔有冇得唔開歡樂通宵最後都係證實左冇

所以相信答案都係冇得搞
依家除左csl 系仲有冇儲值卡 support vowifi?
古惑仔時段唔用唔係可以係個app都熄咗佢嫁
smartone一向都係中規中矩好用
數據扣序查詢:
戶口可以同时間買多個計劃, 如兩個數據計劃都可以用, 系統會扣先到期的數據計劃. 數據扣序由系統安排, 不能更改.

唔改得,嘥晒啲外遊數據,慘
WhatsApp cs 話冇得搞,所以我都冇買張卡嚟試
請問sosim 15號0200到期 想轉去ValueGB 時間揀0100-0400有冇問題
你sosim 冇簽約幾時轉都得
T+3? 今日開卡你應該轉唔到。
如果你張卡個有效期係去到15號(唔係講緊plan)
你依家一係入$20
一係準備含撚
成日都唔明點解要keep number 又要玩咁盡

咁咪風險自理
係Plan到期 琴日已經申請左 驚有問題所以上嚟問問
總之你confirm轉台時間係張卡過期之前就ok
不過最好留1-2日buffer唔成功的話入錢
應該剩係得佢有
十月頭攜號轉台用sosim,有100GB data獎賞送(60日有效期),想問11月頭唔續plan就咁用佢送個100GB得唔得?最多打唔到電話
之前DIY都有呢個問題 之後比人屌到可以自己off咗漫遊數據plan
公司無WiFi 長插valuegb 入隻WiFi 手指放WiFi
有冇人試過有邊張卡適合用來wfh remote 公司電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞