儲值卡 / 上台資訊區 (36)

517 回覆
5 Like 0 Dislike

請問買年卡買邊隻好?用黎收sms,試過用部分Sosims收唔到訊息。

https://www.mypacemarket.com 買增值卷有冇伏?貪方便唔洗出鴨記
想轉台有冇好介紹
香港邊個台最好
我用緊smartone,唔敢講最好但幾好用
建議自己買卡測試,速度穩定性每個地方都唔同。
用緊hk mobile算可以,試下valuegb
想問如果每個月係打電話多過上網,大概每月用1200分鐘+1GB數據,係咪得Lucky Sim 10000分鐘嗰啲plan最抵用?
見到其他卡多數都係一年包2000-3000分鐘
3DIY 咪啱你
10000分鐘 加12GB x2
想用SMT NETWORK,年卡係咪得VALUEGB揀?

激年卡有冇得插蛋射wifi / 支援hotspot ?
原來仲有第二個台!感謝
3萬好似要俾手續費先轉到esim
要用都要比28蚊姐
不過我仲未知到時如果轉機要點搞
我前排實卡轉咗esim
Sim world app申請 扣餘額$28
即時就會收到email教scan qr code
Activate完仲未用到住
要入app重新做一次實名登記
我當時星期日夜晚提交實名登記
星期一早上已經收到sms話已完成實名可以使用
激卡最好
上年4月喺英國完全無信號,sms都收唔到
上年未出
同時用緊2張, hk mobile成日load 空氣,尤其德福+九龍灣站
其實我都有諗過,可以買多張當雙卡,專for數據,唔mnp住
宜家諗緊買120gb鴨聊佳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞