咒術迴戰 (99) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
下一回同今集一樣,行完一大輪問對方投唔投降,直到宿攤認輸
等睇下一話一開波虎仗就已經得返個頭係度,然後宿狗就開始係殺晒其他人比佢睇
鋪哂戲份比廢虎
擺明就係想大家對廢虎傷感
姐係廢虎死鳩硬
估計宿難會上返廢虎身
然後廢虎同宿難一齊死
叫牙惠用電鋸兜頭劈落去
咁佢就同宿難永不超生
最後成班死剩種喊哂口
牙惠喊到口水鼻涕飛撚哂出黎
屌你垃圾貓 釘崎真係死咗
都唔知噏乜撚 咀遁都廢過人
宿用虎杖身體有種唯我獨尊既強大感
換左伏黑skin開始走下波靠魔虛羅,用自己肉身仲要靠埋束縛
今集啲劇情咁九唔搭八嘅
其實嗰鋪排係正常
五宿隻抽->五條戰敗->眾人戰敗->虎仔覺醒 ->打柒宿狗
畢竟本身都估係虎杖收頭
其實覺得虎杖突然開到領域無咩問題
就好似伏黑都係靈機一閃先開到咁
係前面完全0鋪排齊技on99
一黎東堂都係估
二黎讀唔到舊記憶但可能可以共享到當刻資訊
即係受肉以前ge事讀唔返 但受肉後以虎枚視角知道情怖
係,不過唔同在虎仔未打先憐憫,激到宿儺核爆
如果呢套嘢偏重啲文戲會好好多
懷玉篇其實做得好好 但而家一打鬥多就食晒屎咁
睇得出芥見個人基本邏輯都有問題,
就唔好諗到啲戰鬥懶係複雜咁
今集係唔係想鋪番虎仔其實係墜天其中一邊雙胞胎變左九相圖轉生
講到好似兩兄弟行街街咁
talk no jutsu
宿儺雙子係虎仔老豆,不過我同意今集有營造雙子嘅感覺,龍蝦、馬都係兩隻
根據往績 突然入文戲傾完計 下一話就是一但個死咗

漏瑚 五條 鹿sir

今次會係虎仗定宿儺?
佢個問題係宿開頭畫得柒匿埋靠魔虛羅坦,後面又贏得不倫不類,又世界斬又束縛又沒收咒具先

眾人輸又唔係輸得型,反而角色人物崩壞同變咗弱智咁,個個都問點解呢個唔同嗰個夾招咪屈死佢,傾咗成個月點打,最後d「戰略」仲on9過小學雞

虎仔個個都知一定靠佢收頭,但d招前面咁多章一招都冇學過淨係拳頭交,最終戰同你講總之一個月全部學識晒㗎啦,佢個成長曲線係斷崖式0,5,10,15突然一野去到100
依個領域能力唔知又參考邊套呢
我英個尾靚到
呢邊虎仔明明殺到宿 但等所有fd死晒先出手
虎仔十拿九穩 但一路唔出手 等所有朋友死晒先
拍完拖, 再同對方講「要進入啊」, 不行嗎?
點解好似好多人覺得虎杖一開始就齊技?
點睇都似係一邊打一邊成長到而加有把握殺宿
束縛嚟
芥見: 邊個黎?
今集係做緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞