咒術迴戰 (99) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
咒術如果真係咗完,基本上完咗就會冇晒人氣
真係完左先知,如果個結尾,啲人覺得好,又會係另一個情況

火神去到忍界大戰都唔知做緊咩咁,但最後埋到尾,咪又係當無咩野
宿儺輸咗就成套完結,唔好講其他人伏筆,就講天元線就爛晒尾,同埋要完結,jump一定會大力宣傳,唔會咁靜
還好啦,好似講到真係冇人買咁,但睇番27卷開賣至今嘅週銷量都係第二
http://shosekiranking.blog.fc2.com/?cat=6
比起之前果d低咗好多
如果就咗完,咁只係低配版鬼滅,我唔覺得作者會咁做,佢一直話想超越鬼滅
咱們回家! 宿儺!
今集點解要突登拎2.5出黎解釋領域係必中?
所以我都唔覺得就快完,但宿儺戰應該告一段落,唔明點解你話講天元線會爛,唔講先爛,寫咗出嚟但唔用先奇怪,天元仲要喺宿儺戰瘋狂提及,論兩個236話後見唔到但不斷俾人提及嘅角色,第一係半条第二就係天元點樣唔解?即使唔打都要講啦

冇諗過大家都想芥見快啲畫完嘅宿儺戰你反而覺得而家完會更爛斑爺都識落場俾輝夜啦,麻煩宿儺都落場俾天元
主要係天元仲未有能力反水,都係要等宿儺同化天元先,同化天元大咒靈都係要經宿儺手
等宿儺同化咗天元,天元先有機會反水
強調宿儺輕敵嘅想法,諗住只要虎仔掂唔到佢就唔會中靈魂斬,但佢冇諗過最睇唔起嘅人竟然識開領域令到靈魂斬必中
等我仲以為虎杖突登界爆D地等佢有BUFF
宿儺唔似想同天元同化喎即使佢真係咁做都要自己就輸先會有依一步啦,唔通佢打打下突然覺得好悶索性換body殺曬主角團咩佢係咁就唔使嘔完手指都食番驚自己食到靈魂斬,一早就同化咗仲需要打靶惠咩
Btw羂索嘅天元同化唔係一直都講緊同一億人同化,點解突然變咗同宿儺同化
因為得佢有能力咁做,腦魔已經死咗,我諗唔到邊個可以同化天元
人物描寫 有血有肉囉
啲人都死晒 天元條伏線邊個搞
即刻寫個咒術高專九州分部
咁咪得囉
因為每集都要搵啲位出2.5
咁鍾意2.5呀啦,就等佢死左之後每集都搵位show佢出嚟
羂索係交個權俾打靶惠(宿儺),等宿儺可以代佢用天元同化一億人,唔係要宿儺自己同天元同化
咪亂講,硝子急症排緊隊
咁咪得宿儺先得,伏黑冇能力都做唔到
鳩估虎仔靈魂站必中之後,吞返宿隻手指之後先有JR站嗰一幕
下,鬼滅柱集結呢集好大回響喎,仲一次過出3個劇場版

咒術除咗五宿戰你估出唔出到劇場版呢
哦…明白哂啦

宿儺向北,所以佢將會係一個新嘅宿儺

係對應返「新宿戰」呢個title
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞