咒術迴戰 (99) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
宿大人都未開簡易領域再嘈其實已經熔斷完,其實係虎死左
鬼滅差極都至少合理地完結(無慘太勁,所以群抽佢)
咒迴家陣點完都係會畀人屌成世(宿狗太勁,所以一個個同佢隻抽)
其實好多位都唔係隻抽緊
鹿柒死完後係4-5個人一齊跳出去
乙骨番黎後又幾個人standby伏佢
只係畫面上一個一個咁比宿造低

不過宿真係太厚血 厚血到悶
鬼滅叻在拆開幾個boss
等你感受到傻方都有人死
咒術而家都係唔知有咩progress
鬼滅差極都至少合理地完結(無慘太勁,所以群抽佢)
咒迴家陣點完都係會畀人屌成世(宿狗太勁,所以一個個同佢隻抽)
其實好多位都唔係隻抽緊
鹿柒死完後係4-5個人一齊跳出去
乙骨番黎後又幾個人standby伏佢
只係畫面上一個一個咁比宿造低

不過宿真係太厚血 厚血到悶
鬼滅叻在拆開幾個boss
等你感受到雙方都有人死
咒術而家都係唔知有咩progress

typo
話時話 點解宿儺中咗領域之後
會變咗虎仔宿儺
莫非宿儺已經係虎仔的形象
大家都係一路屌 一路等下集🥹
條on9仔唔識畫多人戰
只能夠一堆人衝出嚟唔夠半秒即刻俾人打到彈出十萬八千里
然後去返隻抽
現在完全唔見宿有會畀人打死既跡象,芥狗咁畫法突然暴打畀虎一野打到佢同伏黑分離然後大結局?咁樣咒迴就一定升上最垃圾漫畫榜首
我都無屌
一係就宿儺入番虎仔身體,一係就回到過去宿仲喺虎身嘅某一個時間點
progress咪大把
宿狗二階段肉體用左
神武解廢左
咒力1/3以下
次元斬唔再有必中
無左魔虛羅
底牌嗰招火又用完

真不愧是宿儺大人
創狗同獨眼貓一撚樣都係edgy boy

前者比人屌到頂唔順焗住改咁解
如果突然虎杖呢度打贏完咁咒術,一定係垃圾漫榜首,而加勁多線未收,天元果邊都未收,最重要咁收尾只會係低配版鬼滅,所以虎杖呢度都會輸
27卷銷量跌到新低,二周只賣咗78萬
廚房佬仲有把咒具未出,一陣話可以死者蘇生再打過
如果虎同宿所以死淨個個其實就係變咗白痴弱智仔嘅惠
咒術既女角就係condom,出黎畀奸角補血,出完就算
如果虎同宿攬炒嘅話,所以死淨個個其實就係變咗白痴弱智仔嘅惠
識睇一定屌住睇
冇衝突,下降咗但依然好高人氣
似係啦, 4剩1, 剩惠
仲諗住廚房佬把武器同埋第三隻眼呀?算把啦
如果虎仔依到仲輸就真係悶啦仲要打幾耐宿儺?你話咩都唔解就完先垃圾姐,贏咗宿儺都可以解伏線,唔好再loop下水餃
相等於趕走一班比錢核心粉絲,吸引咗一班邊睇邊屌睇開免費盜版嘅人
火影死神 去到後期都明顯人氣下降
但依家完左咁多年都依然好有人氣
同埋畫得唔夠好,唔代表唔支持

例如永遠都支持HXH一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞