咒術迴戰 (99) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
虎仔啲招基本上全部都係京都嗰班人教
除咗招濕鳩拳之外

東京個間學店嚟
笑咗咁耐
今集真係難得想講句幾好睇
可以理解成嗰次差啲成功,但條打靶仔惠唔肯醒所以最後失敗,今次虎仔就索性強行砍斷佢同宿儺嘅連結,又或者話直接將宿儺拉番入自己身體
虎仔樣宿儺真係特別好睇,希望之後幾集一直都係咁
明明虎仔天賦極高,短時間內學晒勁多招,都可以俾佢寫到一啲期待同睇頭都冇
個老師重要死q埋
啲學生都非死即殘
因為日下部萬世師表
唔似得東京嗰間學店班教蓄咁
應該有排都未完,仲有好多線未收,大咒靈天元又未出現,最重要呢種級別作品要完結,jump一定會提早好多宣傳,唔會咁靜,而加仲未有一套可以接棒到咒術
iq53萬 但係換自己上去食黑閃而唔係換走天使
日下部我願稱你為最強
公道講句,佢上集有講到個不義樂器淨係可以用多一次,應該係換天使入場果陣玩完
但感覺宿儺戰告一段落,就睇吓宿儺會同虎仔共存定去死
得宿儺先開到大咒靈
教會你愛的是-西中之虎
動畫組快救
咁睇嚟係共存,剛剛睇番宿儺唔係特別企喺羂索嗰邊,佢有話如果天元有料就同佢玩下,我諗應該係九尾走向
不過講又咁講如果宿儺已經死咗,咁決定權應該唔會消失而係交俾有番身體嘅打靶惠,因為羂索係交俾伏黑惠而唔係宿儺本人,只要宿儺離開咗打靶惠身體,其實可以唔使打天元,而家虎仔可以直接同宿儺一齊死都得。
當然都可以話虎仔為咗要將最後嘅咒靈打敗然後叫打靶惠開天元,跟住兩大主角+宿儺打埋先收工
老師一個揸流攤
另一個教得一陣就死咗
校長就成日撈副業
大學長成日走堂去賭錢
下集終於教曉愛
宿儺殺哂啲人同佢共存?
佢唔係殺一兩個喎
成套嘢有樣定冇樣都係佢殺哂咁滯
以虎杖性格點共存
咁即係佢一嘢就跳咗上去?
宿儺條廢柴仲要靠碎石彈跳,垃圾
期待咀遁致敬火影
拍手佬咁辛苦整返個術式
結果重要關頭唔用 決定用生命值硬食黑閃
戇鳩
都可以係共存殺完天元再一齊死,始終宿儺力量咁強大,只要確保鎖得住佢,有得利用都唔好浪費,咪當還債,冇話兩個一定要完全和解先共存,雖然唔排除感化路線
日下部係教東京分校
比天使大技影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞