其實 Thread 好危險,真係要小心

236 回覆
2180 Like 64 Dislike
成日講啲咩 身體自主 穿衣自由 男性說教 男性凝視
毒自己就算 仲要毒埋啲後生女
成班亂咁用啲terms 搞到勁細個就性開放日日話想扑嘢
好似特別多挑釁吓台港關係嘅post
個post係條友自己開 怪邊個
成班mk雞係度話無人溝
然後下面一班狗公
根本就係一堆臭閪港女/beta男既叫春勝地
見識吓個社會原是咁多蠢閪都好
然後久唔久就貼啲男人相
話自己俾人影叫人小心
有啲post好有愛 但係有啲會突然銳變連登仔狙擊post 好撚癲
最癲係我懷疑演算法係會推哂啲假膠去同一個post
見過個中學生求其自拍無啦啦係咁俾人狙擊笑佢樣衰
連登正負評都可以用黎打飛機啦
認真post幫手推
勁多假ac講啲流量密碼嘢搵食
lm
真係 成日講到呢個又影佢嗰個又望佢
哩個post好高汁

樓主講得好啱,新一代實名網上討論區就係threads已經預計到將會有無數網絡欺凌係threads出現 or 已經出現左
好正 咩人都有
咁有部分台仔有真係弱智喎佢地並唔係覺得香港真係落後,而係抱住見到以前咁高咁大嘅地方墮落嘅落井下石心態,所以特登講啲冇智商嘅嘢焫㷫你
連登大眾化
呢到仲話要有個isp email先登記到
但threads就簡單得多
我明啲人會將thread同連登相提並論
但thread已經進化到外貌/流量同價值觀係掛勾
同以前facebook唔同,thread嘅隨機性太強
只要流量夠大,接觸內容嘅人係幾何級去擴散
用家基本上冇得去選擇內容,碌落去就睇得到
有啲女個ig就post晒打卡靚相女神形象咁
係Threads講野就現晒港女臭西格出黎
翠係幾好玩
翠係幾好玩
一係po背心圖 caption 好似肥左,好似比人望,好似唔岩size
一係po自拍,個樣殘左,冇得訓
一係po泳衣相,件野好似唔岩身,沒有男友的第x天
一係就係車影人,影埋對脾,個男人不停望,望夠未,咁多位唔坐係要坐過黎
呢啲女本身已經大把狗公奶佢腳趾
求其鳩噏幾句大把人like,歪理都變真理
串佢兩句隨時俾佢cap出嚟公審
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞