其實 Thread 好危險,真係要小心

236 回覆
2180 Like 64 Dislike
講到尾成個生態都係呃follow上位
threads post就講到點單身/幾想識仔,但ig封dm,擺明釣魚呃fol刷流量
https://www.threads.net/@joycexfx/post/C9UuQM5hgDF/?xmt=AQGzjtgQaNfAndeUNG7YxKT17lsaXHdWu7C4hzhZaZNSBg

全部未審先判
講真,個男人又唔係偷拍
大部份留言者都係攻擊片中男人嘅外貌多
00後女人係表達出嚟嘅價值觀係昅女係冇罪
但樣衰就有
冇諗住開thread
係呀 唔係點解影親上去嘅都係其貌不揚嘅男人?
不過啲女人唔會認架
IG已經好夠

Thread 留俾 attention whores
只會用thread睇文
唔會出po同覆po
同意係等如真名上連登
成班零零後毛都未生齊
發覺而家啲後生ego好大 都算
頂唔蒲係幾個月前見有個文科大學生好似幾有諗法,正經覆過佢野
而家睇返,佢變左隻癲雞不停自我膨脹,再用埋啲低能星座/人格合理化自己啲瘋狂妄想
真係好恐怖
等同於,真名玩連登

呢句好真

啲台灣佬就係玩threads玩到開始上ptt咁
結果成日俾中港馬啲人圍屌

而家昇華到連ptt都正常過threads

呢個撚屌app用罵戰嚟吸客其實好撚toxic
呢度會屌返佢

因為都係連登講連登散

嗰度真係寧願剷app算數

因為一加入罵戰個感覺好似唔帶套去大久保叫企街
最嘔心係有期個個quote「我知扑嘢好爽」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞