其實 Thread 好危險,真係要小心

236 回覆
2180 Like 64 Dislike
最慘係佢哋覺得自己清泉過連登
有冇邊啲好玩
放上嚟一齊玩
台灣人就鐘意將threads叫脆

香港人就鐘意打漏個s
港台大戰每次都skip
台灣一樣多on9
周不時都有人衝出嚟引戰

但公道講一般正常post佢地相對和諧好多
香港人好似咩都帶住份敵意咁
欣唔欣賞都唔係問題
但係都要留個言挑吓機串人兩句搞到人唔開心先得嘅
「脆」呢個係日經post日撚日都開戰
細細個上高登已經學識上高登千祈唔好認真
所以當我見到你呢個comment本身都真係當你鳩up
但諗深一層如果你係認真覺得好玩既話我諗你人生都幾撚可悲下
簡單啲野現實就係個垃圾, 發生同類事你係現實睇怕都係聲都唔敢聲, 俾人踩到上心口都唔敢出聲既傻閪
上網分分鐘開住自己ig都唔還拖, 屌人一定要開假ac隔住層紗先敢
但好多人用實名 成件事好易玩自己
meta真係唔知點解有咁嘅威力,以前令人主動upload生活,私隱

而家抄twitter整個threads竟然可以令人實名自爆秘密,明明日本嗰啲係匿名先會講嘅嘢,香港台灣嗰啲自己寫晒出嚟
POKI最識玩全部通一色淨係留 笑一個
唔洗諗,做埋image,,又做到threads紅人
一石幾鳥
好無癮其實真係
未有咁多人用嘅時候開始睇
大半年前氣氛好好多
大部分人都係互相交流下興趣 share下memes 冇乜攻擊
一多人用 連明星廣告商都進駐當ig/fb用
啲牛鬼蛇神入晒嚟
妹豬出E毛文自貼波腿
如果唔係打手開工就係得垃圾先會咁撚得閒成日係連登thread玩膠聊交嗌當興趣
釣魚app 玩既都傻仔
照妖鏡咁
好多ig睇落正常嘅人
一玩threads就出撚哂事
咪同Twitter 一樣,以前少人用入面啲野都幾得意,而家多人用就烏煙瘴氣
只望左下冇留言, 睇到的8成係嗌交post
仲有d 移民撚好鍾意重複個地方名三次
多倫多 多倫多 多倫多
咪幾好
每個人都要為自己講嘅嘢負責
有乜問題 本身連登實名際可以幫助警察行動
知道講野其實要負責
d 膠post同引戰post仲多過連登
仲有大量女人
見到啲女成日發表埋啲痴撚線偉論都覺得好On9 論痴線連登啲痴線佬都無佢地咁癲
Threads 仲公海過連登 見啲人post哂真樣/ 私人資料當ig咁用 好撚危險
有咩危險啫
一個鬥鳩嘅App
佢玩法係照搬Twitter Twitter就係俾一大班三唔識七嘅人圍威喂 但應該香港本身唔興玩Twitter 好多人將佢當哂係Private page咁玩 咩個人嘢都post上嚟啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞