其實 Thread 好危險,真係要小心

236 回覆
2180 Like 64 Dislike
鬧交仲多過連登
thread 唯一係冇乜同胞, 但好多台妹
敢問有咩危險你正正常常點會無啦啦同你鬧戰你鳩下鳩下反社會人格鳩嗡比人攻擊就抵撚死啦

樓主你比人攻擊黎?
你講佢地交通意外多
行人路燈行都被車撞
佢地即刻屌返你乜香港好好咩

一係就話廣東話d字係支語
皮包才是對的,你手袋是支語
史丹利鬧人白痴
比人告
Ching同路, 專登開個細ac 入去搵今啲痛點 敏感位去攻擊 摧毁吓佢哋啲自信真係好爽 亦好建議大家都咁做,橫掂都係純粹鳩 班友比人撚到一地玻璃咩都擺晒上枱勁上心咁 個個當正自己大文豪等佢地見識下 個世界唔係佢地點就點
仲有其實唔係人人開到連登acc
果邊年齡層闊啲有中小學

同埋threads有個極有意義嘅功能
就係有得起底睇過去replies,係人係鬼定pr一眼就知
呢點多得threads係過晒19年20年先出,無被起底嘅危險
好撚過連登
等啲人俾其他人屌下
結果原來連登最大挑戰係thread而唔係其他討論區
相信thread多香港人用之後,對view time影響最大嘅應該係連登,其次係ig
咁似乎係演算法俾你睇開嘅野你
入Thread係為左睇囡囡相姐, 無人叫你出聲
同埋一係就完全private一係就完全public係計算得幾好嘅設計
玻璃心到 d台人 咁佢哋就唔好學人同香港人嘈交啦
不過啱啱喺threads發現到個好玩嘅位
就係你鬧完佢
即刻封鎖佢
咁就全世界都見到你鬧佢啲咩
唯獨佢自己見唔到
有冇諗過人地就係想咁
無國際觀又自以為是以為台灣乜撚都最勁一講數據即刻收曬皮,最後剩係識回中國香港人真係好on9

五毛都無佢哋咁廢
Bye thread老師
香港人壓力有幾大可以喺Thead睇得出

同連登越嚟越似日嘈夜嘈
好常見一個post好地地都會有人曲解繼而屌
情況似連登差唔多每個post都有人鬧交一樣

陰暗面巨大化負能量多過普通分享
當連登仔係敵人
點知自己仲衰撚過口中嘅敵人
佢地要投票個陣又借香港個名
咩今日香港如何 明天台如何
無事就中國香港人 怎麼沒被打死
用threads用到對台灣人無曬好感
以前都好重濾鏡:台灣最美風景是人

但好多都唔知做乜要周圍judge挑釁多過理性
不知不覺睇到好負能量
threads其實定期有港台大戰
連登無呢啲
會唔會有日國安拉人話喺threads post煽動嘢
樓主應該啱啱喺threads被人屌到反艇有感而發
咪問心佢講嘅嘢值唔值得「被人攻擊、傷害,挑釁你情緒」囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞