其實 Thread 好危險,真係要小心

236 回覆
2180 Like 64 Dislike
台狗好抵屌
玩咗先知咗多傻閪台狗
Thread 都有女人有波有腳先有like

男人無人care
勁多女自貼搵仔
唔知幾錢
一直無興趣 無download過
係,仲要佢專推啲你唔想睇嘅嘢,就係想你入去嘈,呂啲人鐘意俾人屌無計,上thread要比上連登更唔當一回事,要keep住提醒自己極端嘅係少數
我鍾意睇香港人分享佢業界d野
但同時被迫睇好多台狗自大無建設性仇恨言論
例如捉大馬/香港人d用語係支語 台灣最棒棒之類
Threads = Threats
Ching你地好型呀
開個假AC周圍引戰真係好犀利呀
Threads似5P但又似連登
所以連登其實似5P
台灣人先嘈得勁 乜撚嘢都可以大戰
嘈到一半完全偏離主題不特止
佢地仲會勁玻璃心同你拗埋句子上嘅語氣
threads暴露哂台灣人d智商同有幾癲
所以已經成為報館寫「新聞」的新來源

日前,在 threads 上就有一(男/女)子分享_________的不快經歷,(他/她)更有感而發,道出一些________的箇中因由。
所以一係就attention seeker搵交嘈
一係就講d最穩陣既野係女連登圍爐
完全同意 話佢係狗會發癲嬲到就喊
離曬題狂話你係中國人 低eq到 iq都低
香港人成日又雞又鴨話人
下我地唔會對號入座同埋會理性嘈交
例如佢鬧香港人國際官好差,人哋引用香港大學幾間入全球百大,英文應用率又高,何來國際觀差

佢就會崩潰走人 del po
演算法將最對立嘅人拉埋一齊
越嘈越幫meta賺流量
見親d自大台人就block 係有d幫助
推返多d香港野比自己
你mute曬就無 唔好停留閱讀嘈交po

自己出po 講下經 洗下關鍵字 假設你興趣係車 就打下車model名

唔好打台灣 香港 支語呢d字 唔係又出返曬黎
今日見到個咩返拉麵pt
返左4日連麵都搬唔郁
個老細都好聲好氣叫佢唔洗再返
樓下都成班人屌鬼
真係痴痴地線
數碼精神病院
公平啲講 Xanga其實一樣 只係嗰陣少啲人上網
但thread真係等於 真名上連登 仲要有埋樣
唔撚比人屌得嘅咪唔好撚玩thread囉 你地拋頭露面扮晒大文豪咁都係想博流量想出名 咪幫你地推下post 囉
其實唔關Thread事
係個世界好危險 真係要有智商
啲人要做雞做鴨搵老細
唔Make Noise無人留意到
識啲人個樣勁普通都有人包養
大把扮真性情係入邊留言其實想紅
好反社會
好睿智呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞