無學歷既女性根本慘過無學歷男性

331 回覆
59 Like 1136 Dislike
但女人可以嫁過有錢老公
可以露波出寫真,ONLYFANS/P站賣相
最黃金既十年,你無好好珍惜
好多出黎做幾年,之後投資有道已經幾層樓揸手,收租退休了
男人唔窮得係因為社會default男人就係能幹
女人窮得係因為社會default女人就係無能力
咁你話社會係貶男多啲定貶女多啲
有時啲嘢唔係淨係睇表面嘅
我只知冇外表嘅女性一定慘過冇外表嘅男性⋯
坊間大把 part time degree /diploma你讀

只係睇你自己有冇信心

最快攞到張top-up degree去睇下八大 果D advanced diploma 或者英國NCC dimploma , 最快一年就畢到業

之後去HKMA果堆可以銜接到你張Dimploa 既英國 、澳洲或者 英聯邦國家大學,就可以快快手 一年內讀完大學課程最尾果一/二 年。
咁你係女人張開腿囉
咁依家個討論就係又蠢又醜嘅女人可以做啲乜嘢呀嘛,你講埋啲廢話。

咁男人靚仔夠可以賣屎忽比gay佬屌、陪阿婆跳老舞啦,唔見你拎出嚟講?Gay片市場大咁多又唔計埋?
做全職女車長,人工就會過兩萬,城巴請緊呀,你有巴士牌實請
咁平時就唔好講咩所有女人easy mode啦
要其他九成唔賣 唔吸引男人嘅女人compensate少數著數女人賺咗個份
出街有你呢d人免費請食飯,仲唔easy mod?
女露宿者根本生存唔到 所以先無
唔係女人唔會露宿 係好大機會會死
乜撚嘢九成唔賣,係佢冇條件賣,有條件賣佢唔賣?。佢係冇得賣。睇ig同脆就知。
點解30歲就唔適合讀書先
你要改變未來係要付出時間架啦
賣下相賣下底褲都夠生活啦
男人開patreon 同only fans 都有一班連登仔買黎睇
窮就唔好生仔,唔好害咗下一代,自己名使就算,做人唔好咁辛苦
好多體育活動佔優,職業球員揾多好多
男同女天生體能有分別,無可否認喎
物化男性
男人都有
男人都可以
普通人眼中女露宿者比較少係因為女人夜媽媽係街頭更危險。
佢地一係將自己收得好埋,一係就因為佢響隱蔽地方比人搞緊所以你見唔到佢

之前新聞有講係支那果類好撚落後既城市,有D女露宿者基本上係長期大肚,不停比其他男露宿者搞完又搞,好多都被搞到精神失常,然後因為痴左線,又更無自理能力,最後就係反覆流產/生仔到死。

女露宿者少好大程度只係因為普通人見唔到。。

當然都有原因可能因為女人更願意尋求社工/政府幫助,呢D女人好多時都拖住件細路,可以直接洗政府錢。
咁又係,上次約女人出街都係條女請我食飯,雖然我話下次我請,不過都應該冇下次
其實你個counterpart點黎
明明樓豬只係講冇學歷個setting下男女對比
咁條友先講 sales 呢啲工女性比例係高d
你又要再加多個setting 係細心湊客+口才
不如你講晒d自設先比較啦
社會上對女性既包容度明明比較高
所以counter + CS + sale 對人工種都偏向請女性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞