有冇人開始唔鍾意香港地「咁負面」?

356 回覆
257 Like 944 Dislike
大公都負面 咁你唔洗再留意香港嘅資訊啦
樓主00後溫室成長,玻璃心到
聽番首 陳冠希 香港地
其實XG負咗十幾廿年
搶你老母眼球
唔係我哋想咁負面 但係事實擺在眼前

無論任何範疇任何發展 整個中港澳都向負面方向
乜撚嘢搶眼球

支那仔睇返你嘅小紅輸,屌你老母
做人第三者同虐狗你又唔撚講?
建議樓主睇多啲Threads
嗰邊啲後生仔女為咗屌台狗讚到香港天上有地下無
唔講以為佢哋收咗旅發局錢
洞庭湖決堤都可以有暖心嘅新聞 而且咁多老人家全部走得切,一個都冇死到
呢度嘅風氣就係大多數情況都係咩都踩咗先,如果會受情緒或者價值觀影響,真係唔建議睇
得華人特別鐘意睇負面新聞啫
有得落井下石
炳強哥帶隊
我自己生活都負面唔幸福 咪想人哋同我一樣囉!有乜問題?睇人仆街最開心
我覺得柒唔柒 好小事 我係nobody
咁有唔少係覺得柒 連原作者都覺得柒
你都係要話 人地負面態度 咪同支那一樣咁玻璃心

點解唔可以吸收人地意見再去改進 咁咪可以進步
你唔係盲反 但你似盲撐 死都要撐 死都要正面
個地球唔會圍住你轉

都係個句啦 做得好 自然有人會讚
如果你真係接受唔到香港愈來愈差
唔好睇咁多連登 youtube
打開電視 睇多啲tvb 新聞 簡直係另一個世界咁
香港人不嬲都係咁負面,不過以前負面之中心入面都仲帶有一絲希望,而家就..
我好鍾意睇依啲負面嘢喎
條傻閪淨係識屌人負面,但問佢有咩正面野又答唔撚出
移咗民去踩我都明,但仲喺香港唔諗住移嘅都踩自己地方嘅,真係黑人問號
你有份決定香港點發展 咁咪唔會咁負面囉
負面原因 係點解你有無諗過?
點解香港咁撚多柒事? 然後你又無辦法去解決?
你叫人唔好咁負面?
唔鍾意咪移民囉 屌你老母
咁聽超級聯絡人/超級增值人/盛事之都/夜繽紛
會唔會開心啲正面啲
生活壓力太大 有個討論地方發洩咪一味踩
唔click入去睇係唯一解決方法
因為唔踩 = 唱好 = Endorse政府
其實踩唔踩都改變唔到現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞