有冇人開始唔鍾意香港地「咁負面」?

356 回覆
257 Like 944 Dislike
你都睇到香港人好負面 日日都好多人讚政府你又扮睇唔到
我都想日日開心但D新聞令我日日都開心唔到
你唔覺得香港咁負面咪唔係囉
詐訓既人永遠都叫唔醒架啦
反駁隊連負面唔比
共同啦,大家都係生活係度
學我地藍友
唔鐘意你咪走囉
點會,白色裝置,我可以話好可愛,可以話唔老泥,都係個人感覺
賴得就賴 顧掂北上消費果班藍絲先啦
最想踩死香港點夠中國人黎呀

抖音小紅書B站微博 淨係search香港兩個字出黎已經全部係負面野 就算係大陸kol讚香港 大陸網民留言都一律係spam完全唔關事嘅野 總之就係想香港750萬一齊去死咁樣

果啲乜柒大V 只要講香港野 評論全部都係罵

呢啲平台對中國14億市場先有影響力 你又唔講

藍黃都根本唔關事
如果無權無勢嘅香港人放負9up就可以踩死香港
咁移民撚放負應該令到英美澳加日滅亡咗好耐啦

呢個國家有幾多乞衣係皇上決定 唔係我地賤民講兩句就改變到
我覺得你地負面,所以負面嚟睇你,嚴格係 負負得正
你信唔信正苦講咩,真係每人派50000,你地都會話無用,或者ignore
你想”亂衰”香港?
fb ig 都係,好煩,煩到一個點
掩耳盜鈴最撚好
改你老母咩
以前想改,有撚人理咩
想改好個d 人一早走撚晒啦
睇吓,你又拉去藍黃重點係,大公文匯 都係負面呀
成個意識形態添,多到幾十萬人咁樣
ching有墨水,安娜卡烈妮娜都識
唔知點解,總之好想pin你呢個回覆
其實好撚老土
唔信。上次派6000啲人真係讚呀權同薯片。同埋今日回購大欖啲人都係讚。
啲人唔係盲。你做啲嘢係對佢哋有益嘅一定唔會鳩屌。
你呢d焦點太單一,郁d反面,點同你做同路人 定係高級打手,我分唔到
邊班人呀
而家唔係天災人禍,剩係得負面一面;

我意思係,明明件事有兩面,99%時間都係睇負面
借問聲依家既香港有咩值得正面?
國安法?23條?
定係夜繽紛?
邊有好野,你自己講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞