有冇人開始唔鍾意香港地「咁負面」?

356 回覆
257 Like 944 Dislike

日日睇你件負資產柒不知幾開心
層樓跌幾多佢唔care啦
冇晒暴徒佢就心滿意足
佢滿足時其他人見佢冇咗幾百萬覺得抵死又過癮
雙贏啦
依家咪大部分人個人感覺唔得囉
咁你點解釋咁多港人鍾意去日本?
On9仔走去盲反日本
包括呢個post口口聲聲話人踩港個班
就舉個例子
好似話鳩人拍片拍你拍烏蠅咁
你有本事咪拍返條人山人海既反駁囉
佢係又唔係,得把死人口賴人踩港
自己又舉唔出咩證據證明到好好景
你啱你啱 咁係因為你樂觀
既得利益者
即係以前玩膠就唔會教壞細路唔會累死下一代
不要去暗戀

不愧係有兩把尺嘅會員
喺電視睇馬就無資格評論?
似乎你好鍾意大陸形式嘅資訊管控……無yahoo , 得大公文滙嘅香港你就最開心……冇問題呢個係你嘅睇法, 呢個心態慢慢會演變成小粉紅,越來越開心添。
咁我日日同你講興 你心情會唔會好d
伯母皇家腸可晴姐3kg外賣咪正面囉臭閪蚑那賤蛆
咁你條臭閪蚑那賤蛆咪follow save hk囉
大東亞戰爭果時啲臭閪蚑那賤蛆咪無能力建設囉
共同屌你老母啊

想搞好啲野?
無可能啦

搞撚到AI都無得用
衰撚過印度
講事實就叫負能量批你老母判思考
都會報西方國家負面嘢
多負能量係因為成個城市都俾唔到希望人,討論區只係如實反映出嚟

雖然連登好多白卡留言,唔係屌人老母,就話人係雞係鴨,真係好低質

不過對我嚟講,正正都係一個練習場,訓練eq/獨立思考+學習同人溝通

現實都總會遇到不可理喻嘅人,喺連登仲方便,真係發現溝通唔到,就直接bye bye

咁你睇人民日報囉
佢哋接受唔到現實
「改好佢」 其實就係顛覆國家政權罪

你條慒仔有幾蠢先會唔明白?

方力申要有討論空間. 前提係你越過維穩泳會

咁咪就係顛覆政權, 咪就係煽動

佢地屈人時你又唔話: 好負面呀!
你而家上網開呢個po,講yahoo,講陶傑,講網民
咪又係放負嘅其中一種
針對個對象唔一樣咋嘛
點解你又唔改好你自己唔好走去講yahoo呢?
終於有時間追埋嗰post 又的確係 都唔只樓主 佢哋係唔會回事實係咪就係咁負面 繼續扮睇唔到
樓主煽動大家有咩居心
果兜友幫人地振興經濟都唔留係度幫手
仲話人地唱衰如果人地係唱衰,佢地就係身體力行咁踐踏緊
學鴕鳥塞個頭入地度
所有問題扮睇唔到
由治及興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞