盧瀚霆 Anson Lo討論區(13) 29歲生日快樂!

644 回覆
23 Like 16 Dislike

一link up就上music trending 1
請問嗰啲之前話兩者完全唔關事嘅人
可唔可以出嚟講下佢地嘅睇法
希望你繼續留意佢嘅作品
其實你睇佢訪問應該會仲吸引
上面有link 佢講嘢好笑得嚟都幾real
hi新朋友歡迎得閒入嚟吹吓水 唔洗一定課金出活動㗎最緊要睇得開心睇得enjoy撈都講過佢最希望見到大家開心

今次首歌我都好鍾意呀 覺得好開心好summer vibe同埋最重要旋律都覺得唔錯

講番首歌 如果去度假加埋好天氣聽我覺得好啱feel呢段時間一齊睇住dance challenge先 見到佢同唔同嘅人一齊玩都睇得好開心有時佢又on99咁幾好笑
dee sir同pang pang排嘅舞so far都好鍾意 期待個dv

最後衷心感激每一個無戴有色眼鏡睇佢嘅人
終於上到music trending 原來唔係我地問題 係公司唔同人唔同歌唔同setting,世界咁黑暗
仲要見到有人搵返 原來my life一開始係有link up
但係而家係冇link up
某啲人仲要屈話link唔link冇關係
就算link咗撈嘅歌都唔會上到榜 因為係買views
叫神徒唔好賴地硬
請問佢地而家有乜嘢講
呢兩個訪問真係笑死
終於解決咗一個問題
究竟請咗咩人打理個channel
又唔係素人由零開始經營yt
對於咁大個音樂label 呢啲應該係好日常普遍嘅操作嚟
都可以搞成咁
每個solo仔都係 希望公司之後都可以睇緊啲呢啲差別待遇人為失誤

想問吓而家大家係咪都喺yt mirror channel見到晒撈嘅mv?
我見有人話淨係今次呢首setting做返啱同擺返落list其他未有
但我喺mirror channel見到晒咁多個solo仔嘅mvss

同埋好奇問吓
yt music trending最影響嘅係咪就係年尾yt嗰個十大獎?
見有人提billboard 大家知唔知係點計/yt排名係咪好大影響?
嘩歡迎呀好開心呢首歌吸到街客入嚟
我覺得撈其中一個魅力點係佢嘅反差萌
除咗睇mv可以試吓睇佢出live show/演唱會啲performance
之後再睇返佢喺YouTube個人vlog channel嘅日常片
你會發覺佢舞台上好有氣場好壓台 舞蹈動作乾脆俐落完成度超高
但私下本身係一個好陽光好鍾意笑同玩 正能量得嚟又冧滋滋嘅人嚟
仲有想講其實佢綜藝同喜感都好強㗎
係嗰種其實佢冇刻意做出嚟但唔知點解會莫名好笑嘅fun
你去睇吓佢啲綜藝同玩遊戲片應該會get到我講乜 個人覺得呢個面向都幾另類圈粉

同埋我都好認同你講佢package好完整
香港偶像文化真空咗咁耐 好多人未必慣佢嗰種fans service而覺得假
但追慣日韓星嘅話 反而會覺得咁代表佢好有作為偶像嘅自覺
佢令自己長期維持喺偶像狀態 其實係一種敬業嚟
當然作為fans都樂見佢而家有適度咁放開自己 多啲為自己諗

如果講real嘅話 我覺得呢度同threads都係相對唔誇誇群 仲係有嗰句講嗰句嘅地方
做得好就讚 可以改善嘅 唔知其他人 至少我都仲會繼續講的
打咁大篇嘢希望冇令你覺得有壓力
得閒再上嚟一齊傾吖

冇事就好
維持好嘅生活習慣 多喝水
超delay覆
好想點首NJ Bubble Gum比佢
救命啲相影到好似寫真集內頁咁靚
真係唔考慮出一本咩
紀錄吓先
YT終於上到music trending #1

而Spotify週榜都上咗No.1

與此同時fc終於都陸續出線下應援
希望趁住啲平台仲keep住高位可以幫手keep到熱度啦
https://www.instagram.com/p/C94IQ3RhWkI
https://www.instagram.com/p/C94fTkeBJTT
不過真係冇其他相喇咩 全部都係同一張嘅
我想洗錢 我想睇寫真
出年30歲 不如學下其他人出本寫真丫
買3本 一本儲 一本J 一本睇
試解釋一本j一本睇嘅分別

要加多本平時借人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞