盧瀚霆 Anson Lo討論區(13) 29歲生日快樂!

644 回覆
23 Like 16 Dislike
我鍾意牛仔褲
(如果後面冇大logo更佳)
雖然都有少少驚size唔啱

我反而忍手冇買到呢件黑色
淨係買咗牛仔褲 hoodie 同埋tee
今次啲粉色超靚 打算買晒全部有粉色嘅款
反而件褸見到全相之後覺得麻麻哋
牛仔褲成個design都好靚
不過唔知佢中腰定高腰 而且驚26都太闊
仲糾結緊入唔入手好
同埋見到今次出咗XL
可唔可以都出埋XS
而家啲S碼衫都係當oversized咁配搭
呢件之前未曝光過都幾suprise 少少crop
希望嚟緊佢真係可以出到crop tee
撈仔幾時都Pro

原來FC今次全球應援係播MV+派飲品/雪糕
將派嘢延伸到去海外 將宣傳嘅主動性提高咗 幾好喎
其實撇除特別多問題嘅生日會同之前嘅演唱會應援
新歌宣傳海外站 生日嘅無人機同教主碼頭都搞得好好 其他生日項目都ok唔叫差
對比起上年我覺得暫時今年都算進步咗㗎喇
但始終仲有透明度呢個災難性問題
即係你FC做得好嘅話 大家都會預咗adminss自肥吓as reward嘅
但係你都唔好下下都成大堆&fds仲要次次都係咁吖
有啲仲要假民主到話係「抽籤」添
同一班人真係咁有抽獎運?定係當啲人真係認唔出?
我本身唔出商場event淨係去睇show睇謝票fansmeet都已經認得出啲人啦
818親眼見住抽中坐vvip嘅有咩人真係

同埋雖然唔係官方FC但話晒都係偶像本人認證+代表偶像嘅最大組織 有成萬個會員
堂堂FC做唔到同啲成日唔守規又自私嘅cj helper/&fds割席嘅就好心叫佢哋顧好自己fans manner
唔好成日惡霸咁仲跟埋粒仔機呀去餐廳酒店呀同跟佢拍嘢
我哋呢啲小薯都知佢哋啲嘢 唔好話我知fc唔知
呢啲真係身為FC容許會員做嘅事咩放到邊個追星圈都唔得啦
而家仲要同班人攬頭攬頸添 講比我啲追星(非鏡)朋友聽佢哋都好匪而所思
Keep住啲咁唔透明嘅抽選機制仲要睇住班咁嘅人次次自肥
唔知今次續會會點呢

其實我真係好鍾意條牛仔褲嘅design
但係對返啲size佢最細嘅26=出面GU嘅M size而我係連著S size都有時會少鬆嘅人嚟
想買都買唔到 好傷心

然後今年好似見到特別多齊蔭(冇帽ver)霆霆咁
好得意呀好幸福呀我係咪發緊夢呀
點解佢着粉紅色可以着得咁靚
佢真係幾襯粉紅色 linabell咁

唔好咁望住我

頭毛
仲好似chii仔 代表色都係粉紅色
係咪唔會擺脫到呀萍
點解Allover嘅shooting都有佢

個KC啲嘴臉真係好乞人憎,快撚啲收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞