盧瀚霆 Anson Lo討論區(13) 29歲生日快樂!

644 回覆
23 Like 16 Dislike
其實喺啲未公開footage cap圖出嚟出我已經ready俾錢
真心拍得勁靚點cap都係寫真相咁
唔用喺mv度都無謂嘥啦

https://www.instagram.com/p/C9mp-2mSKt8/

fc可唔可以幫幫手推下首歌
個MV真係拍得靚又夠夏日
今年唔知仲有幾多首歌可以俾佢地試
明明好多數據可以參考但佢地仍然堅持己見

so sweet同jf仲有serrini跳嗰時一開頭撈都會數5678比對方
同埋佢啲衫仲同嘉賓襯過咁
而且睇嚟似特登拜訪人哋嘅地方邀請人一齊跳
成個dance challenge好用心 好期待之後嘅嘉賓

努力控制情緒嘅kakaball
同梁博士跳嗰個造型好似學者撈 我好ok
有咁多朋友一齊跳同玩 見到撈開心我地都開心
估唔到會見到撈同咁多人crossover
全部都好驚喜 好鍾意
本身以為都係同am team 梳化服 最多同公司嘅collab
冇諗過會搵咁多唔同公司嘅朋友同前輩去跳
又換衫仲上埋人哋屋企
跳challenge同時應該都預埋同嘉賓有social gathering嘅時間
覺得佢真係有言實行 話想多返social life就真係有努力去做

同埋除咗challenge都好鍾意佢po同嘉賓一齊玩filter嘅stories
感覺又見返活潑又鍾意玩嗰個佢
好戥佢開心

唔知係人地定佢自己出聲問
唔理同唔同公司 每次見ig有其他人我已經好開心
https://www.instagram.com/reel/C9uWWW3y_F8/

唔知會唔會最後搵埋kelly

記得jf同聰哥喺story repost都話多謝佢邀請
我諗係佢自己問人嘅?
仲有好多組合想睇
白只 麥東 煨 33 Joyce 教庭
好似以前教班

係Anson Sir
呢日究竟帶咗幾多套衫換 連鞋都可以唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞