盧瀚霆 Anson Lo討論區(13) 29歲生日快樂!

644 回覆
23 Like 16 Dislike
靚撈
我真係估唔到...
係睇人地答案先知係乜嘢
估到第一個 後面兩題真係唔知佢做緊乜
跳女團舞超正 扭得好好睇
我坐黃區 返去睇po先知手臂有個咁嘅心心
本來舞台已經遠剩係見到個身影
點知啲舞台燈咁痴線 剩係見到勁多燈射過嚟成個台係度發光
睇得到身影都已經好好 更唔好講動作
咁睇mon啦 頂個mon勁細 又經常拉遠鏡
坐紅區 勉強睇到個台啲人
有時諗住睇mon清楚啲
但咪又係chill club啲經典遠鏡同旋轉鏡頭
但係琴日撈個狀態真係好好
同樹個cross 好正
Money個高音上返仲幾靚
首唱Hey Hey OK 好精彩 Dee pang 排舞真係冇得輸
好好睇又Fun繼續努力呀
都係坐黃區 我視角都睇唔到心心 一開始以為手臂受傷有疤痕
雖然好矇 睇身影都feel都動作好powerful
Hey hey OK! 首唱真係好 OK~
做到遊刃有餘又從容既感覺 輕鬆得黎又好有powerful
成個energy同vibe好正 表情動作有好多 details位
又見到大表撈同我私心好想睇既樹撈 collab
https://www.instagram.com/p/C-FOJ28vVob/

補返尋晚二人限聚個最後一餐故事

今晚10點半有訪問
全部電台訪問都miss晒要搵返重溫聽
一係就冇活動 一係就全部堆一齊

小組歌 係咪又可以見到背心短褲
睇完live J完幾日fancam同訪問終於回氣
覺得當晚cc最佳係呢個
https://www.instagram.com/reel/C-F2dHqPHIi

首歌編舞好復古好歡樂 睇到好想跟住un
超鍾意一開頭同最尾嘅扭扭扭 仲有海底空翻同眼罩嗰段嘅舞
同埋欣賞佢同dancers做到成首歌每分每秒身體都一定有part groove緊
佢連一開頭扭扭扭之後嘅轉身都present得好靚
呢首歌嘅表情管理一流 小表情到位之餘仲夾到個可愛妹豬vibe

最重要係睇得出佢好enjoy 連帶之後money同speak love都放得好開
feel到佢跳Hey Hey OK呢隻舞唔止發放咗好多能量 自己都比個首歌同氣氛吸收到好多能量咁
又形成咗一個大型雙向能量輸送現場

上多咗唱歌堂真係有成果 啲斷句換氣同唞氣位都自然咗
亦聽到把聲放鬆咗啲去唱 好多位唔再過份用力
同埋可能真係work life balance好咗 有氣咗好多
On頭一兩次唱記得佢有啲吃力 而家好似駕輕就熟咁
Money平時唔會唱嗰句高音 cc rearranged ver唱咗仲要上到去 叻
當然可以再上得自然同圓滑啲 呢個可以上唱歌堂再慢慢執
Burn out一開頭好似冇推咪?同埋始終唱到第四首 所以唔太夠氣 用咗少少死力唱
可惜同大表雙人part太短 好想再睇多啲火花

最後想講吓造型 sorli如果唔係佢個人carry得好
淨係抽套衫褲出嚟睇真係好似呀伯落街買報紙嘅背心同睡褲
皮帶仲要有四條 多咗喇萍
唔知算唔算unpopular opinion
如果cc live嘅身形係著t恤出嚟我可能會覺得似香港世巡嗰時咁太逼爆厚切顯矮
但估唔到背心視覺比例上又幾okok
歡迎818 keep住繼續著背心出嚟

不過佢話set咗今年目標要個人厚實啲
我覺得今年要厚實啲嘅目標已經好好咁達成咗
下年可以試吓將目標set做喺而家呢個身形上再針對性操靚返啲線條
厚度已經夠喇所以唔使再操更厚
反而將頸下同背肌操firm啲 手臂線條再練lean啲再好睇啲
所有都好同意 firm啲同線條再lean啲
唔使再厚啲架喇

今晚2300-2400有錄音訪問
唔知幾時live會有返扭扭扭
https://youtu.be/6GKuli8weaQ?si=K7KwviZZKVoPYlS7
好好笑個訪問
你的活潑小男孩在線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞