盧瀚霆 Anson Lo討論區(13) 29歲生日快樂!

644 回覆
23 Like 16 Dislike
點解要repost擺明推個呀婆出嚟唔知做乜9博點燈嘅kam challenge片
睇嚟threads演算法未推到人哋啲柒嘢俾佢知
今日係咪未mon threads
不過重點唔係粉籍/ 咩人po
純粹我之前碌ig未睇係咩人po咁碌到條片
已經覺得成條片睇到我好不安
個呀婆好似唔知發生緊咩事就比人推咗出嚟揸住個牌咁
睇過幾條同樣都係同屋企人/老人家跳challenge嘅片
大家都明顯係狀況內咁玩challenge 樂在其中
係得呢條睇到我毛管戙不過都係我個人感覺嚟

而家個story仲要比嗰個kam組織解讀做深層意思係撐佢哋
點解啲咁嘅組織可以有差唔多一千個「會員」
其實有乜可能代表撐佢地
佢地好似唔係用佢地嗰個fc acc去po
咁撈點可能知道po嘅人係代表佢地
呢班人真係柒少陣啦
本來我都唔知邊個推阿婆出嚟
你講完依家我知邊個組織
好鐘意呢個髮色呢個頭
雖然條眉重手咗啲
可能係unpopular opinion
而家覺得只要唔係黑髮就得
一黑髮啲妝造就搞唔掂 因為佢白所以更顯黑
唔明點解而家黑髮就要畫到個眉勁黑實
而且頭髮太黑所以造型都睇唔到層次感
諗返起牧b之後次次都係差唔多嘅髮型
睇得太多已經唔想見到
黑髮顯得佢啲的水更顯眼 仲要顯老
牧b之後其實好似唔係黑髮?
但就算嗰時嘅黑髮都唔會好似而家咁墨黑色 睇落係自然好多
係呀的水更顯眼同顯老 其實應該係染返黑時染太黑
但染黑唔好染太深黑唔係就會太假呢個係常識嚟
唔明點解以前都識染 但而家會有呢個問題

其實佢個頭一直有變化架 只係佢分場合咁變
又而家佢要斷斷續續咁拍杜sir套戲
佢應該仲要長時間keep住咁薄髮 都變化唔到幾多
當有啲人仲話緊佢仍然係心型頭時
之前threads先有人話佢而家中分好難睇
又有人話timo頭唔好睇 等等等
我心諗乜頭你地都話唔好睇其實真係好難服侍

有錄音訪問

好靚
覺得之前拍杜sir戲嘅黑短幾ok
可能因為剪短咗視覺上清爽輕薄啲
同埋重點係的水都好似因為咁而修薄咗
係咪世巡嗰時嘅相
呢個身材好ok

https://www.instagram.com/reel/C-kbJMnSDEr/

辛苦晒john哥
好驚人呀第一次撈仔同其他人一齊跳舞而我個focus唔喺撈仔度

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞