LIHKG 箍牙集中討論區 53

433 回覆
3 Like 2 Dislike
係唔係本人箍?你係邊到搵佢箍? 佢咁多分店唔似會一年拖四年咁冇效率
香港好似信得過啲
師兄會唔會知你同學係邊間整
菲臘招人 有快襯手
係佢本人箍
佢得兩間分店咋嘛
講起呢樣就好笑 我本身喺元朗箍 箍箍吓佢話元朗冇期比我覆診 安排咗我去粉嶺聯和墟 我每一次複診都要搭兩個鐘車去:) 小巴轉地鐵再轉小巴
佢唔係冇效率 佢係解決唔到自己整出嚟嘅爛攤子

收門牙啦收左一年都收唔到 有幾次複診細細聲聽到佢喺度講 條罅收極都收唔到
右下6號牙升高咗 佢一開始直頭係唔想處理話解決唔到 後尾我次次複診都提佢 佢先黐咗粒粒係7號牙 但都係比其他牙高咗少少 佢再用咗唔同方法都係解決唔到
慘 ching點解會搵佢既?佢仲有間尖沙咀海港城既海景x光室
佢應該箍牙箍到發過豬頭
我本身係到洗牙補牙
想箍牙嗰陣consult左佢+幾個醫生 都話簡單case 一年箍得完
就揾左佢箍
佢仲要係最貴嗰個 其他醫生箍白色粒粒開32000-35000
趙子彥開38000 仲要一副保持器都唔包
38000已經可以做隱適美,佢隱適美已經上到鑽石級
Google佢個樣係暗瘡毒L,當初唔知點解你咁信得過佢手鋼線
邊到有佢個樣?搵唔到
唔信咩?
佢都係搵老趙箍,但係好正常
你都搞笑 我仲要證明? 仲要keep收據?
你可以search返箍牙討論區41/42 我嗰陣已經係到問過 成年幾兩年前 冇必要冇啦啦搞臭佢朵
箍牙真係好個人,尤其鋼線成日要去拉線,比人箍嗰個個身體反應。但專業牙醫就係要呢啲變數都控制埋
郁少少個變數都已經差好遠,所以隱適美其中一舊錢就係比佢個電腦系統
我又真係搵得返
同意呀 我po上網係比大家避雷 唔好搵佢箍 避免悲劇再次發生 而唔係俾你judge我係咪講大話-.- blame the victim一啲都唔好玩:)
你開咗全名自爆
唔緊要 我都唔會再返去覆 由佢 返正del唔到po
比埋通話記錄你睇 cap唔齊 但佢每個月都會打比我提我覆診 咁又證唔證明到我係佢到箍牙
感覺上又第一日痴粒粒已經有d奇怪
你下面犬齒佢d粒粒打斜痴,咁d鐵線自然就會推高你中間堆牙
利申唔係牙醫,純睇圖估
清 冷靜啲 知你嬲鳩 但衝動解決唔到問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞