泳會級別掣肘 天才小泳手被拒錦標賽 方力申嘆小泳會被打壓

362 回覆
433 Like 11 Dislike
可以將一啲咁不公嘅事情面不紅氣不喘咁講出嚟,閣下應該都係一個業內屎窟鬼嚟㗎喇,做人咁低質就低調啲喇,大大篇文驚死冇人知你個人幾咁low
做乜鳩拎屌搏到咁…
泳總都幾pk
人地憑自己能力同資源訓練到個叻既新泳將
啲大泳會乜柒都無做過就想憑制度拎個泳將,你話新泳會係top到牛津劍橋咁,又課金俾個新泳將吸引佢轉會就話者,依家係擺明黑箱作業免費搶人,搶唔到就收你皮
正一仆街
你可以話PK 嘅
不過好多體育總會都係咁
制度問題
其他國家搶人才機會又到啦

//關於「競賽屬會」晉升為觀察屬會的報導現況如下:「競賽屬會」之晉升,根據的是本會清楚釐訂的指標。在 2023-24 年度和 2024-25 年度連續兩年,都有「競賽屬會」符合資格並順利晉升成為「觀察屬會」。不存在打壓任何一個屬會的說法。//

//有關錦標賽:一般參賽屬會有大約 40 多個,競爭激烈,為屬會爭取年度積分的重要環節,泳員排名直接影響觀察屬會和正式屬會的晉升機會。如果開放讓所有 34 個「競賽屬會」參加,將影響本會的屬會計分機制。//
香港嘅體育同支那嘅一樣,得啖笑
香港體育係講忠誠, 唔係講能力架
係外國游到識飛
但係香港冇泳會都係唔比代表香港出賽
因為冇關係
就算佢冇左 都有第二啲世家會上
叫個小朋友轉會
唔好阻人發達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞