泳會級別掣肘 天才小泳手被拒錦標賽 方力申嘆小泳會被打壓

362 回覆
433 Like 11 Dislike
唔會啦
成舊都肥豬肉:
1) 政府資助
2) 租場特權
3) 運動員得獎又幫會賣廣告

點會放出嚟

不過講係咁講,都不意外
都唔止剩係泳總係咁
好多個體育總會都...
政府我諗都唔係唔知問題
只係隻眼開隻眼閉
基本上都默許㗎啦

想做運動員參加國際賽
一係就入去做親身仔
一係就.....

https://www.sportsroad.hk/archives/413962
我覺得真係好撚快,如果得9歲
100自游1分8,我中學廢到仆街,博晒命先蛙式50游48
on9
如果我係個小朋友老豆老母
交比方力申可以教到咁,仲教足幾年
我點可能要好放心咁轉佢比其他教練???
唔該唔好再話香港出唔到美斯呢d體育精英
係成個制度唔比你出到
係咁既環境美斯係香港長大都係做跟車架啦
何係南華會架

就算美斯咁勁
要打針發育唔該去返街場算
所有社會既陰暗面 / 陰謀論都可以講
(除左【細長翡】)
好同意
小朋友屁股唔夠大?
笑撚到仆街,自己list返曬d制度問題出黎

而家就係講緊對人唔對事,條靚仔遊得最快無得參賽
去英國啦屌
東亞 中港台韓嘅體育總會都係垃圾

藉住自己係國家級總會,可以提名邊個去參加國際大賽。唔識人、冇關係嘅選手,你曉飛都唔會畀你出去打
本身泳總就唔想咁多新泳會入場分薄個餅
我諗直接買起一個老牌泳會會比較簡單
咁點解而家唔跟秦朝法例
一早寫明,唔係呢一兩年先定出
咁撚矮
做保安就有佢份
咁撚矮
做保安就有佢份
芝麻仁嗰種賤係根深蒂固,要終結其厄運只有唔生下一代再移民
推 香港體育真係垃圾到一個點
最慘係你俾左人,人地都唔會俾心機教佢
1.人地咪覆左,唔係禁佢𡃁仔出賽。 係禁止佢用方生個會既名義出賽。 呢樣野方生未搞泳會就知,唔駛係傳媒面前扮無知。 個制度係擋屎fcuk 福。人地早開過你。 你開會前唔會同班老人家摸過哂手先開? 所以點樣無得參賽?
2.你想自己條𡃁跟你會。 咪租個牌然後掛自己牌頭上去。 簡單就係俾錢入司
局玩。 你方生又唔想。

o者係錢又唔想俾。 但又唔想分自己成果出去。 然後想用傳媒夾泳總俾你升級。 你計到好盡wor.

同埋為個細好你就大大方方同傳媒講。 拿我而家為左個細既前途。 我會放佢出去俾大會接收。 不過我就覺得泳總禁樣彈弓手就好肉酸。 如果你禁做我就實支持万刀甲
一項運動區域紀錄保持者all time champion
連一個小朋友都帶唔起,係任何其他國家包括美中東南西亞shithole)都係無法想像

講出去畀人笑
欖球尙算正常
因為鬼佬揸旗
不過遲下就唔知喇
點解要擋史X福?!
泳總
斷估一係山頭問題
二係有期(十七八年前
屎忽賣廣告賣得好勁吸晒啲家長生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞