[Goodbye and thank you 葡撚s]巴塞隆拿球迷內戰討論區(530)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
有錢都唔啦
佢Euro勁都係打中場先勁
如果4231 攻中已經有pedri gun fermin 爭一個位
打翼就變無突破妺波翼
50-60m又唔係平
有閘錢我會買閘好過
Nico 60m release clause
即使真係要一億 買唔到
我都覺得Diaz>olmo
今屆個個講英撚人腳最勁
法國就不嬲都係大熱
德國返主場 好有form

話題性就
克羅地亞 modric last dance
葡萄牙牙朗last dance

點知最有form係西班牙 如果拎埋冠就好
最癲係唔講廿碼 呢班人腳除左中堅右閘鬥鋒打多5年都得 ruiz換返gavi又得
2012拎完EURO之後呢12年沉到
賤種朗次次大賽都係last dance
yama, 觀
係,其實佢work rate幫到好多手
其實利雲用左兩年都用盡嫁啦
下年買alavrez啦,前面多個人逼差好遠
上次世界盃西班牙仲係鳩傳鳩搓嫁,無人留意轉左教練唔同左
亦都無人估到也馬nico已經勁到carry隊西班牙
唔知係咪呢幾年多左好多賽事,睇今屆歐國同美洲盃都覺得每隊所謂強國啲人踢得好廢,真係得西班牙叫好啲
之前世界盃邊有翼可以用
雖說中場有回春影帝同黎生+gavi
西班牙今屆似以前嘅德國
邊有諗到用ruiz merino olmo呢d中場都打得咁好
反而之前thiago koke saul呢d反而會係咁爆
準備再次上演捧盃笠波衫
Olmo左翼 FT右翼
大佬踢廿分鐘都屌打呢家班柒頭,可唔可以reg 埋做player
你都唔好話
上屆歐國盃咁樣用都入到4強射輸十二碼比意大利咋
有冇人同我一樣覺得係pivot呢個位rodri已經勁過影
一早勁過 世界盃安歷基為咗影而擺洛迪打中堅幾咁弱智
arguable la
影就咁比嘅話其實好難贏
勁撚過佢好耐啦大佬
掃撚哂成條中場,clutch goal 遠射能力
如果佢擺係以前幫手掃中場,可能沙維可以踢多屆大賽添啦
防守進攻 關鍵球 洛油贏曬 影可能贏少少傳控
但影贏嗰少少傳控
Rodri可以用身體質素彌補
我覺得傳控方面個差都仲係有啲大

Welcome back
Xavi simons 又係打唔到翼要打攻中先勁 仲要一有人打cut in 就廢哂
真係唔洗考慮佢同olmo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞