[Goodbye and thank you 葡撚s]巴塞隆拿球迷內戰討論區(530)

213 回覆
0 Like 2 Dislike
我地歐國盃啲人表現都幾好
黎生 20m 觀 天神
係得利雲7
全民拼圖王
一撚定日日幾條友夾住佢洗腦
利雲本身都傷Q咗
最後僅僅復出都唔FIT
算啦
雖然以往喺國家隊都係柒多
你自己一直係度想暗示PSV 走去簽佢好on9
我就同你講番PSV本身都打算15M去簽佢
就算而家大傷用1M 去賭佢傷完都打得番起係好抵
你而家無啦啦走嚟講佢佔巴salary cap做咩?
呢樣野會影響PSV簽佢?
覺唔覺自己九唔搭八?
巴塞Fans企巴塞角度睇件事就梗架啦
我就係覺得你鳩UP又冇譜
仲1m?
1乜鳩m啫
psv借番去都俾緊3m年薪啦(仲要巴塞都俾緊另一半嘅3m)
1m真係青訓啱啱上一隊嘅價咋
佢借要食你一半年薪就梗係3m 因為係跟巴約
你好似唔係幾熟巴簽人比多幾十%係基本野
簽新約我就唔知佢出到幾多 就算係3m
簽5年咪等於原本個轉會價 人地買個新仔搏都係呢個數啦 怕閪咩
我地巴鳩鳩下買隻提子翼比30M 再要食埋人工就真係智障啦

我就用平均數計嘅
邊似你鳩噏到話係啱啱上一隊個數
DIU你拎PSV Wage bill計
你估psv拎1m簽一個本身6m年薪嘅人
呢個人會唔會笑住咁接受
定係坐到6m完約先丫拿
就算得番一年約都等於簽新約6年
轉會去PSV唔跟PSV計唔通跟巴個價計
洗唔洗睇番 puig 係咪出緊巴個價?
如果佢係為自己職業生涯好 點解唔可以接受
Trincão點解唔食巴個8M 要走番去提子食4M唔夠嘅人工?
仲有
dest下年就完約, 2025年1月就可以同其他球會傾free transfer
佢出得番都要2025年2月, 3月仲要冇setback極順利先得
然後你仲覺得出名唔撚識講價賣人嘅巴塞原本真係可以賣一個得番最後一年約嘅冗員賣到15m
現實就係下季成季佢都唔會幫到啲咩手, 有球隊肯提早一季接收佢, 唔駛巴塞食佢最新一年6m年薪梗本係lur飯應

Contract expires:
Jun 30, 2025
所以我講PSV買佢係因為佢係PSV打得好 好簡單
唔洗討論咩義唔義氣 根本係三贏 對我地好 對PSV好 對Dest好
我地唔洗再理佢份人工
PSV有個後生 仲有進步空間嘅閘 就算自用轉賣都值搏有突
Dest 自己唔洗再做人球 叫有番個植根嘅地方
講真你PSV 如果今年見佢傷就唔肯搏去平簽佢 下年佢完哂約 如果有其他球會approach 點解我要去PSV 全部有哂自己考量 唔洗幫佢地擔心

仲有唔係我以為佢賣得到15M 而係個時未傷前講緊會用15M買 當然你可以去challenge 個堆報紙佬弱智 收哂風都比唔上你
15M只係佢係PSV心目中值呢個價而唔係PSV一定會出呢個價買佢 搞清楚
咪就係因為Trincão本身喺巴塞都係搵緊3.9m年薪囉
番士砵亭又係隊中頂薪3.9m年薪

學軌掃啲英冠貨托柒咩

唔記得佢去過一年狼隊
即係唔會簽Nico啦
Felix will not continue
葡撚已走一個
LATEST NEWS | João Félix not to continue with FC Barcelona
João Félix no seguirà al FC Barcelona. Finalitza la seva vinculació amb el Club aquest 30 de juny.
João Félix no seguirá en el FC Barcelona. Finaliza su vinculación con el Club este 30 de junio.
LATEST NEWS | Marcos Alonso not to continue with FC Barcelona
Marcos Alonso no seguirà al FC Barcelona. Finalitza la seva vinculació amb el Club aquest 30 de juny.
Marcos Alonso no seguirá en el FC Barcelona. Finaliza su vinculación con el Club este 30 de junio.
俾唔撚起Release clause啦
咁就走左4件
葡撚全走
contract完姐 之後又可以再loan過
未見到689個名

等過兩日睇又唔知點樣續到2027
7月先搞掂1:1 到時又會番番黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞