[Goodbye and thank you 葡撚s]巴塞隆拿球迷內戰討論區(530)

215 回覆
0 Like 2 Dislike
唔好啦
一陣佢都傷埋賣唔出點算
免費放?
善堂巴?
真係dllm
咁唔叫清,咁叫送比人
唔撚信會15M買囉
最後咪又係5M頂盡
是旦啦, 又用唔著, 又冇市場冇其他球會想要,
放走佢, 慳番啲薪酬空間出嚟都好
都真 但我估應該都有7-8m至少 上季都fit其實
lenglet我都唔介意free走 快lan 反正頂盡咪賣10m上下
今季好似差少少就搞掂ffp
就睇多一兩個禮拜有咩news
搞掂嘅話應該可以一字排開
Dest
Loan大軍名單係咪得返Fati Lenglet E24
賣唔走原因 全部都好高薪
Lenglet咬到完約架啦
佢係PSV打得好好喎
左右閘都踢到
原本psv肯買
點知dest季尾重傷,搞到巴又要做善堂
新人留名
你知唔知佢大傷9個月呀
Sergino Dest's future is in limbo following an ACL injury in May that could sideline him for nine months.
好運嘅話下季季尾可能復出到
唔好運嘅話下季都未出得番
lm
所以咪唔收錢
本身未傷已經傾緊比 15m買 而家唔洗錢淨食人工有幾唔合理?
分分鐘成季加埋都唔洗 1m
1m賭佢傷完踢得番好貴咩
上季根係一早完約 未完季搵定
取消佬就傳咗好耐但一直傾唔埋 felix好似八月初自己先突然遞投名狀
差唔多姐 有傳下nico咪算好
簽約淨簽一年?
大傷完踢唔番咪要硬食幾年約養佢?
踢唔番咁sharp咪做後備 簽夠5年都係5m
仲要講緊差到要即時退役嘅情況先輸5m
又係度幫人地成班計好番風險同成本嘅精英團隊擔心
for your information
Dest原本喺巴塞收緊6M年薪

借咗俾PSV, PSV俾一半, 巴塞上季都仲要俾緊3M年薪俾佢

站喺巴塞角度梗係免費都要送走佢
佢大傷緊, 冇人要嘅話就會佔用咗巴塞6M salary cap

巴塞salary cap由上季€270m 被減到今季得番€204m
少咗€66m啫唔係好多
然後仲要俾個用唔到嘅傷兵佔用6M???

1月果時Reg到3.5m年薪嘅老虎仔都係因為gavi大傷咋(仲係講緊未減salary cap前)
薪金係其次, 佔用咗Salary cap, 爆撚咗就reg唔到新球員
唔多謝PSV要多謝邊個? 大傷咗9個月搵鬼簽咩
真係 依個情況仲收算係咁
依啲冗員一定要用盡全力清走 即使解約0$送俾人都係咁話
好似幾年前阿記就係要全力洗走哂啲人
特別係西甲有條龍門任搬既salary cap
冇咩啱用
原本Williams未續約 G Rodri 沙維想要就有目標
剩返完約嗰啲都中場中居多
一係剩返二線老將
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞