[Goodbye and thank you 葡撚s]巴塞隆拿球迷內戰討論區(530)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
佢成個skillset打咩位都好唔夾 好明顯只可以係後段襯對手明顯體力下降先可以偷到雞
佢傳中唔差 但變相要打翼位先有用
但佢得走位 冇突破 冇射門 打翼/射手都係四不像
我覺得呢個先係佢一直去唔到預期個原因
有突破就踢到翼位
有射門亦踢到射手位
但好可惜係佢兩樣都唔合格
功能同rap差唔多 但rap高幾班仲要有埋無限氣補防
所以前場最想清就係佢 寧願比多次機會fati
fati哪怕依家傷到冇速度都仲有射術可以踢下cf位
不過目前嚟講我覺得都仲要留住鯊魚先
依家係咁用廿碼正選驚好快用殘廿碼
shark係個好後備 唔介意冇minutes
可頂兩翼/正前替工
但有靚價絕對一秒推出去
條友既上限已經好明顯
借去白禮前, 喺巴塞一踢CF位就柒到爆喎
他只是個孩子
全部後生仔我覺得今季應該都要比多次機會
睇下fuck sir教仔勁過xavi幾多先再算
fati已成廢人啦莫講話中鋒 踢巴塞後備都未必有位俾佢
啲機會留返俾貓仔仲實際
叫fati踢b隊算啦
真係簽到就原諒拿狗1個禮拜
有錢洗撚講咁多野咩
咪傻啦 佢打cf波都唔知拎唔拎到啦 冇速度又易傷俾人一夾邊走到空位
我覺得佢仲值多一季機會 其實先22歲 左翼冇人 當買到nico 咪俾佢打後備 打得起咪留 冇咪放
佢表現其實咪正常年輕人 只係佢頭兩季未傷前太sharp 大家期望太大
其實好多人對佢咁大期望 係因為佢係la masia沉淪咗咁多年第一個俾到希望我地嘅新星 同埋打開左之後肯俾機會後生仔嘅先河 冇佢16歲上一隊 我諗gavi 古巴 20m 唔會咁細個俾人重用
https://youtu.be/79hxgwQk5B4
巴條social media team應該要拍多啲呢啲bts片
而唔係次次加啲cringe到爆嘅剪接就當做咗嘢
fermin去咗踢奧運
黎生 gavi dj傷
然後羅隊未知續唔續
得翻個光頭
點搞
拉馬西亞再執多幾件頂住先
迪高
根本就應該賣走deco先
Dego條撚樣真係幾撚弱智
呢條傻鳩咁撚大權真係遲早又出事
68早幾日又話就決定續唔續 又拖住人
真係放就快手放啦 無論為咗68好定我地都好
當初邊撚個簽deco翻嚟㗎屌
我諗沙蛇坐佢個位都仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞