[Goodbye and thank you 葡撚s]巴塞隆拿球迷內戰討論區(530)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
Gavi搶口到
講咩
死全家
做得好felix
啲人冇一個係否認卻狗踢得茅 下下spin去ucl度
收山戰打晒茅波 走甩紅牌 差未贏過嘅歐國盃出局
蝗迷: 6個歐聯
有冇賤種蝗狗mon post
尋晚隻卻狗剷傷黎生個陣 你哋係狗竇叫晒好波
我哋咒你卻奧斯死全家就話我哋無品 真係好撚正氣
點解
班蝗賤種仲話疤隻Felix 搞鳩朗狗仔出局
唔好意思 Felix我地租返嚟 同埋完咗約
你哋自己去屌下體會
真係得賤種迷先咁撚賤種
同佢地隻crying baby收屍一樣,佢地話人就得,人地話佢就正義撚上身
上得連登就梗係球迷互屌嫁啦,成日係度扮正義之師好撚核突
以前哥狗同msn 個陣 成班武僧追腳踢都係咁
不過佢哋會話我地演藝學院
成班一開波笑鳩pedri傷 又話咩kroos開無雙
而家又話人口臭 扮乜撚野高尚
之後又可以去公海洗地話我地咒人斷腳死全家
仲要成個即討屌鳩卻狗茅撚嘅大半都唔係巴
pedri係咪傷一個月 可以趁summer break抖夠開季
講真要互屌咪互屌 又唔會少忽肉
屌完又要扮無辜扮受害者 成個女人咁
最少3 weeks
傷左就傷左 但pedri真係要認真練下physique
至少唔好咁香雞腳先 希望費蛇幫到佢
pedri傷追人 我覺得高層就快冇耐性
呢嘢俾人踢啦
https://x.com/barcauniversal/status/1809551102750110133?s=46&t=yFypzg2KdYRyeoc6JiUClw
西班牙贏到 Yamal 決賽有g/a 應該真係有得爭下
差個clutch time goal
我自己會揀rodri,真係掃撚哂條中場
不過yamal已經好叻仔呢屆大賽對佢成長好有幫助
而家既廿碼勁唔勁過同齡Mbappe
觀打右閘其實已經越黎好,守波top10% ,出波都叫ok,助攻timing 其他 都算係咁,難得近年高價而有進步球員,

基本上可以 firm cancel 佬 唔好返黎,左閘練刀仔好過,佢打閘真係嘥鳩氣,打強隊一定會爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞