[Goodbye and thank you 葡撚s]巴塞隆拿球迷內戰討論區(530)

215 回覆
0 Like 2 Dislike
好撚驚 個個j Yuma
其實Fati 今年先21歲
對Fati黎講係好事 冇咁多人關注佢
佢唔會扭屎忽走 唔岩價根本買唔到
冇其他選擇 要買就一定係買斷 人地唔會讓步
其實連登班英超fans互屌對方球員都幾痴線
我地以前哥帥摩狗時期隊西班牙都唔會屌到咁
因為西班牙有成績呀嘛
Stegan
Frimpong kounde araujo balde
FDJ Christssen
Yamal Pedri Nico
Lewan

Pena
Cancelo
Indigo
Cubas
Fort
Gundogan
Fermin
Ferran
Raphina
Gavi
Roque
Felix
cancelo out
當初唔買老虎 舊錢加少少應該都夠
咁老虎未黎之前都sharp既
邊估到xavi買番黎雪
都正路
拿狗真係賣屎忽都要執nico翻嚟嘅話我係全力支持
果期最撚窮 都唔知做咩要做鏢王
突然諗起
琴日goodbye咗felix cancelo alonso
未goodbye 68
冇錯

過兩日出post應該就係#Roberto2028
睇完德國場西班牙,完全明白點解柏迪今季係巴塞踢得患得患失,除左傷外,佢同根叔係100% 撞位,佢兩個最佳位置都係影子前鋒,唔係純 10號,最有威脅係禁區頂前突然駁兩下腳,或者走位殺入禁區,個種創造力係好強

但明顯比較就係,根叔個權控制比柏迪好,有睇西班牙都見,柏迪個失控球其實幾高,比要一對一或二過人嘅 nico 同廿碼仲高

當然講實力,今季根叔係個100%嘅靚簽,但真係要諗清楚佢同柏迪點一齊踢
加西亞廢過馬天尼斯,馬天尼斯one one one 同長傳能力完勝,係多傷同老d

eric sir 真係算la 平庸到仆街,呀叻之流,放走佢
pedri前季最勁個段時間,就係踢利雲後面個攻中位
同埋佢練入契射門個能力要加強
根叔都老啦,踢多一季應該都可能收皮
Pedri埋門都係太差
girona今季咁fit eric係有功勞
傾向睇埋pre season先
季初反葡果陣冇人撐小妹,季尾終於知道佢地幾唔掂未

個樣正氣曬,無曬陣狗味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞