叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (14)

392 回覆
5 Like 1 Dislike
細細舊幾好用
少熱
加多少少 67w 3c好啲
係咪分咗新舊批次貨?我有隻新出嗰陣買嘅 65w 2C,推 notebook 經常用用吓冇哂 output,摸落幾熱咁,要人手拔插先會有翻電……一陣,幾時再冇電真係睇運氣
SMARTCOBY Pro SLIM 有冇人用過?
之前連登仔推
唔少人用
依家反緊
揀緊尿袋去旅行, 隻隻牌子都俾人屌 買咩好
用咗幾日
細細舊又薄其實幾好
唔薄喎
唔知係咪法例要求
見有啲牌子兩腳版可以換腳
但港版就變梗腳
同問
https://www.anker.com/products/a1637
買左呢隻Anker 新野,10000mah自帶usb-c 線30w +兩腳插,個兩腳純粹備用去日本時做wall charger,暫時用落唔錯
唔好理啲為屌而屌既撚樣
iphone 可以差幾次?同埋唔用嗰陣啲電會唔會跌得好快

我想買一條類似呢種既充電線,但呢個係台灣野,係香港我搵唔到邊到有得買
日本anker新嘢 有兩腳插 + 9600mah + 65w + usb-c x2
EGO又出埋啲垃圾,個尿袋有得叉AW(5W)冇cert.但成日話有快叉,其實有冇得告9佢?
試下搵 incharge 6/ X/ XL
間唔中都見有鋪賣
去佢個19 page 度睇下點覆你,可能又撚鳩你去office 比佢試
搬左屋安左電子門鎖同電子門鐘,佢地啲receiver係USB-A頭,有無啲慢叉有3到4個A,1C既叉電器推薦發現屋企得番啲PD/Gan,怕整壞啲receiver
Magic-Pro ProMini 4T45 PD45W
睇下呢隻
市面上最薄嘅MagSafe尿袋應該係邊隻? ego gen 4s?
上一代用咗年幾就脹咗,佢話攞番條屍上去買新會有折,不過我無試過。
見到佢而家最薄個隻6.9mm 淘寶都有得賣,其他牌子一模一樣樣
TB出事咗唔知搵邊個,不了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞