叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (14)

392 回覆
5 Like 1 Dislike
俾多少少買靚d
有D人就話佢後期個D係UI做左手腳,你唔用都係SHOW 100%,一放電開頭如果暴跌都係奶野不過都係倖存者理論,有人無事
仲有肥EE 手汗
隻Mon 冇跟線咩?
普通10Ghz線應該都得
理論上夠,不過要睇 output profile,
試過有 D 100W 細牛一插左部電話就叉唔到 ThinkPad (應該係出唔到 20V)

BTW, 我部 iPad pro 11 好似未見過上過 30W..
想買隻平平哋嘅叉電器去日本旅行叉下電話、尿袋嗰啲,有冇100w/65w兩腳既牛推介?

三腳轉兩腳插唔實日本酒店啲插頭成日鬆,好似好危險咁
65W/70W 大把旅行萬能插
想搵隻單20000mAh 單個type c要100w以上嘅尿袋

隻隻牌子都有人屌點揀

屌米又無出,ZMI香港又無人賣20號
城城 撞手神
京東買

Native Union 好似幾靚仔咁 諗住去旅行用🤣
依隻會唔會斷電?
點解唔買cuktech 15?
大家電芯都係億偉
我隻尿袋夾夾唔到方形
我夾上啲攝影燈用
綠聯尿袋會唔會爆炸
唔會,不過用料好廢
牛魔王隻27000點睇?

岩岩買左用緊so far so good
咩牌子?
不過爆到咁,真係冇得冤人
尿袋 真係睇彩數
跌過撞過真係好易壞
最近壞左尿袋
見到ig成日出間vinnic嘅廣告比我
想知有冇伏
香港d旅行插好L大,所以會跌,如果成日去日本,不妨考慮下買隻Anker 65w/67w,都係四千幾円,
如果日本本地牌子,好似Elecom個d,三千幾都有交易,成日去日本真係屌得過,你香港買隻有牌子65w旅行插都成兩舊水,而且封UK頭,你夾硬香港用出事責任自理(雖然機會都好細),既然成日去日本,真係不如當地買一隻,而且絕大部分都係100-240v,買完下次旅行用又得,借比親朋戚友用又得,返大陸用都得。
壞都唔緊要, 知道唔可以用, 再驚係爆同火
香港旅行充 封uk, 應該係關個2腳頭事!
解左個uk 就可以用
封係因為香港機電唔香港賣UK三腳轉其他腳既轉換插。解封左係可以用,但責任自負,萬一大吉利是火燭,保險會唔賠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞