叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (14)

392 回覆
5 Like 1 Dislike
你要得3usba隻牛都唔會細得去邊喇
用緊屌米 個隻20000 有55w

想買多隻後備 有無其他介紹
直接買個可以換八字線既火牛好過啦
verbatim uta-10係咪都可以係香港用
我睇spec應該可以用
但係label又話唔係for HK
meet走張膠紙隊穿個窿就用得
呢隻嘢幾好用
不過擺係喇叭隔離會有noise
想屌鬼
momax 100w gan charger 買咗返嚟唔夠半年就壞咗
USB c 第一個頭燒咗
第二個頭淨係出到20w 仲要keep 住斷斷續續
之前博住部macbook pro 好彩冇整燒佢
警世 小心momax 嘢
moxmax都唔係第一日警世架啦

唔估而家verbatim 150w得唔得
死咗隻charger少煩
有冇人買過apple官網隻Belkin尿袋 係咪同Belkin賣一樣都冇充電動畫同睇唔到電量

lm
以前有咁嘅產品
換國際頭呢d都唔見有好耐

依家不如買隻IKEA usba 3port charger + 拖板+轉插算
你張相個牌子都有出啦
唔會爆?只要壓力再高d大d睇下會唔會爆
有冇人試過用1開5果d USB hub 黎叉電?即係插一個位但同時叉5樣野?
屋企有d風扇仔要用慢叉,每次慢叉好晒時間,想睇下有冇得同時做
sony 而家冇出電啦。

以前尿袋佢真心堅,我有一隻 7000,
用左接近十年都重正常運作。
唔好玩,hub 本身都分分鐘得10 W,
重要五個分,我驚你叉到 2046。

(風扇慢叉有 D 都10W)
我有隻sony 1萬用左成十年 早排過海關話佢冇顯示幾多MAH沒收左
用左咁耐梗係甩晒色啦 我個sony 呀
Sony 係最早一批出 polymer 電,少少重但真係實淨。

反而後期出快叉尿袋評價就一般。
想問下有冇尿袋推介? 因為追星燈牌需要有usb-a 叉住用,睇上個post 講smartcoby pro slim and trio幾好,會唔會流失電快?去演唱會至少要插住用2.5hrs,同埋叉電話? 唔係好識睇叉電器規格嗰啲
有無巴打用過呢隻 ego magcooler
想知係咪真係差到15w magsafe
我見佢standard係Qi又唔係Qi2,但又話係真15w
佢有兩個wireless charger, 睇介紹無提15w 係qi幾, 只係提下面qi 5w

不過就算話qi2 都唔一定有15w
之前買過啲qi2 charger
叉Samsung連快速無線充電都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞