叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (14)

392 回覆
5 Like 1 Dislike
多左個MON無咩特別
Amazon訂左個落黎, 算係咁
貼近耳仔先會聽到風扇轉動聲, 但都係有D熱
應該係跟case厚度有關 (圖內係用mous)
同場放埋隻belkin 3合一, 價錢貴差唔多一倍
美馬?
有無探熱睇下差幾多?
冇果D探熱機
但部s24u 摸落去係有少少熱
想知叉S24U係咩速度
max得15w, 快唔到的
佢送既type c火牛都係得30w
俾曬apple watch, iphone & airpod, 計到岩岩好
但呢D station, 擺係屋企慢慢叉過夜, 我就唔理快唔快
之前試過部S24用belkin qi2叉
得5W左右(用Devcheck睇)
如果放袋就gg
今朝試左, 最高都係5.4w左右
正常呀, s24 唔support qi2, 當番qi 充
三樣可以同時叉?即係15+5+5w ?
見淘寶有d 好似watch同airpod,位係唔可以同時
可以, 同belkin比既話, 好抵玩
下面我特登擺部iphone xr 試下, 佢又叉到, 本身個位係預擺airpod
圖內有s24u, apple watch, Xr
大家覺唔覺香港無印有冇入呢兩個?
循環風扇都係得日本有大版,even大陸同歐洲跟香港一樣都係細

電子產品更加唔駛講
另依部可以淘

【淘宝】http://e.tb.cn/h.gtefCUSSFfVQIvU?tk=uNBr3Q8yWqT CZ3460 「无印良品 MUJI 快速充电适配器 (带移动电源) 充电宝 新品」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
但qi得5W太慢
想知有邊隻可以叉S24行到15W
同埋要直立式
而家係香港法例問題要求咁做

以前就話隨便換
有梅花頭線嗰啲hub charger邊隻先有真接地?
用緊belkin隻108w叉緊嗰陣部機電流feel好明顯
EGO 210w
唔係好識想請教吓
買左個Belkin GAN快差
佢包一個兩腳插去旅行用
因為就黎去日本,見佢個兩腳插話要接地線
係唔係一定要插個地線?
想問3合無線叉電
係咪有qi2就夠做?
見promini有隻三百幾
invzi有冇巴打用過
啱啱買咗隻promini尿袋,比想像中細同輕,仲差得幾快 13pro max 10% to 90% 用左40%
個magsafe圈係自製

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞