叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (14)

392 回覆
5 Like 1 Dislike
想買一個qi2叉電器淨for叉電話
想知下邊個牌子最好
iphone16 plus應該用邊隻尿袋好?
香港都可以回收, 頭先填曬資料了
頂...用落我又唔覺得好熱, 正常微暖
早排買左隻elementz平平地都ok
有Qi2 certified (都係貼內地牌)
插線尿袋推邊隻?
Magsafe已放棄 就算QI2都係又慢又熱
請問大家 c to c充電線見過最短有幾短?
尿袋吸機背用有線充,唔想太長凸出來
13 cm
唔該晒 我想揾條短過10CM
淘寶大把
想問下

Belkin WIZ022 可讓您為 iPhone® 15 和其他支援 Qi2 的設備提供 15W 的快速無線充電,為 AirPods® 提供 5W 的快速無線充電,以及從 5W USB-C® 埠快速充電的 Apple Watch® 充電器。

如果我拎個原裝Apple 18W充電器
插呢個無線叉電器
同時叉 iPhone 耳機 Apple Watch
係咪會減慢左速度
要同時叉哂咁多樣野個叉電器係咪最少要 25W
數字上係
實際冇分別
點解既
岩岩搵左說明書睇左下
見佢 setup 圖充電器個圖案隔離寫住 >= 30W
洗唔洗最好跟返佢?
有冇人買咗呢個無線尿袋黎用,又薄又有qi2,係唔知佢會唔會有嚴重發熱

我依家用緊Anker MagGo Power Bank (10K) Qi2 10,000mAh,又大舊,無線充電又慢,充緊果陣又好熱,放係褲袋會幫我大髀加熱,同埋好易甩,放係褲袋跳一下或者上落樓梯都有機會甩
當初仲水咗我6舊水買佢
依家放係屋企做充電支架
咁你買一個勁啲嘅火牛係咪好難為你呀?
咪又係ego xpower啲fd
個款一睇就知
屌 之前仲諗住買anker嗰隻聽你咁講唔使買了,慳返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞